AE Badalonès – Dimonis 49 – Círcol 41

Partit viscut intensament, on les jugadores han tret les seves ganes de defensar i de lluitar com l’ equip que són. Els dos primers quarts hem sortit poc situades i s’ha permès una diferencia de 10 punts a favor del Badalones. No obstant, a partir del següent quart les jugadores han canviat el xip i tot i mantenir-se per sota el marcado han treballat i lluitat, demostran una constancia que encara no haviem pogut gaudir d’elles, que ha proporcionat l’empat a finals del 7é quart. A l’últim quart es decidia tot, però degut a una presió de 2×1 sumat a una defensa tancada al nostre camp d’atac, les nostres jugadores han entrat en un petit estat de confusió normal provocada per aquests canvis defensiu del Badalones. Això ens ha impedit aconseguir el resultat que tan desitjavem, no obstant l’actitud ha demsotart que podra ser un grup guanyador. En resum, un bon partit de basquet que ha demostrat que aquestes jugadores mini volen creixer més i millorar com a equip.