Círcol 74 – CN Caldes 51

Partit més dur de l’ esperat contra el CN Caldes on trobem dues fases clarament diferenciades.

Una primera part còmode on vam deixar el rival en 15 punts i on atac, malgrat moments d’ espesor puntuals, vam trobar cistella amb facilitat.

D’ altra banda la segona meitat va resultar desastrossa, en el tercer quart vam rebre 26 punts en contra, i en cap moment vam trobar el nostre lloc a la pista. Afortunadament a l’ últim quart el nostre joc es va tornar a imposar deixant el marcador en el 74-51 final.

La propera setmana toca descans abans de començar la segona volta que confio que el nostre estil continuarà evolucionant i siguem capaços de millorar els resultats de la primera que, d’ altra banda, son força positius.

Aprofito aquestes linies per agraïr la presència de la jugadora (infantil) Marina Sánchez que va signar una notable actuació jugant contra rivals dos anys més grans que ella.