Platges de Mataró 50 – Círcol 44

El Júnior Preferent va patir, divendres, una inesperada derrota al camp del Platges de Mataró. Inesperada pel resultat, per la classificació dels maresmencs (últims amb 0-8) i sobretot pel joc del Círcol. No vam jugar bé. I tot i que fins al final del tercer període dominàvem al marcador, ens mancava fluïdesa, continuïtat i frescor. La defensa zonal del Mataró ens va fer molt de mal. Érem incapaços d’anotar.
Per rematar-ho a l’últim període, van entrar els triples del conjunt local, cosa que va propiciar el parcial de 22-10 que ens va acabar condemnant a la 5ena derrota del Junior Preferent en 9 partits de Lliga.

La setmana que ve visita a la complicada pista del Sedis La Seu d’Urgell amb l’imperiosa necessitat de recuperar el bon joc i la intensitat que en general l’equip mostra i que divendres va mancar.