• panelletsdieta 003

  La Festivitat de Tots Sants ha escapçat la jornada basquetbolística del cap de setmana fent que les categories de formacó descanséssin, donant pas a l’espectacle dels grans.

 • nit bona

 • La Nit al Màgic, protagonista fins a l’abril a les tardes de bàsquet al Círcol

 • Per molt que, efectivament, al cap de setmana no juguessin els més petits de la casa, no significà que l’activitat durant la setmana s’aturés. Això si, cal dir que molts entrenaments van ser més distesos de l’habitual o es van canviar per amistosos, com el de l’Infantil femení amb el BBC de dimarts passat, o el partit femení Círcol entre les Cadet i les Júnior del club. Una setmana, que ens porta una novetat i que ho continuarà sent fins ben bé al maig. La nit presideix i presidirà les sessions vespertines dels nostres equips, fruït del canvi d’hora que es va produïr la setmana passada.
 • amists infantil

 • Amistós Infantil femení – BBC de dimarts passat

 • Lligat sempre a les tradicions catalanes i inherent als seus símbols, el Círcol es va unir a la festa de l’1 de novembre, celebrant al Bar de l’entitat la Castanyada, al teatre representant Antaviana de Pere Calders, i al bàsquet repartint els seus propis panellets per resumir el cap de setmana:

 • Panellet de xocolata: dolç, bo, que mai te’n cansaries de repetir de menjar. La trajectòria més recent del Sots25 del Círcol passa per un moment molt dolç. Després d’un inici de temporada on el joc no es traduïa en victòries, la constància i la bona feina comença a donar fruits. Dissabte a Martorelles, l’equip de David Manzanares, Marc Nadal i Andrea Luño va sumar la segona victòria consecutiva, en un partit molt seriós i dominat sempre pels badalonins, molt efectius des de la línia de 3. Enhorabona. De la mateixa manera hem de felicitar al Sènior B que a Sant Joan Despí va demostrar el seu moment dolç, iniciat la setmana passada amb l’extraordinari partit amb el Natzaret a La Plana. La màquina de Xavi Torrico i Gerard Puerto comença a carburar. Al primer període, tot i el bon joc ofensiu, el Círcol va acabar perdent el quart per culpa de la defensa. El partit va canviar de terç en els 2 períodes següents on un parcial de 21-45 va finiquitar la història, per molt que a l’últim període, la relaxació va donar emoció al matx. Cap fred, encert als tirs lliures i triomf segellat camí de Badalona. La jornada es completa amb més panellets de xocolata, dolços, bons i que mai vols que s’acabin. L’Hospitalet, i concretament la pista del Sant Josep Obrer, serà recordat, com l’escenari, on el Sots21 Preferent va obtenir la primera victòria en joc de la campanya 13-14. Després d’un complicat inici de temporada on l’extraesportiu condicionà més que el què passava a pista, aquest valuós triomf a la matinal de diumenge, donarà molt de moral a un molt bon equip que necessitava una victòria com a prova feacent que són un gran conjunt d’amics i bons jugadors. I a Pomar, exhibició del Sots21 B que va derrotar a l’Abrera.

 • entrenament sots21

 • Entrenament de dilluns passat del Sots21 Preferent previ a la victòria a L’Hospitalet

 • Panellet de pinyons: El clàssic, l’únic, irrepetible i que mai ha de desapareixer. El Junior B i el Junior femení mantenen la tradició de partit jugat/partit guanyat. Dissabte les noies vencien als Hostalets de Balenyà al Bàsquet Osona Sud, un cop més amb un partit sense patiments ki demostrant el perquè són líders de la categoria. Diumenge a Casagemes tocava derbi. El líder Júnior B visitava la pista del tercer classificat, la Minguella. Un derbi, amb els ingredients clàssics dels derbis. Partit on els nervis van fer acte de presència des dels primers instants a ambdos bàndols. Nervis, imprecisions, resultat baix a la primera part. A manca de 6 minuts pel final del tercer quart, els d’Alfred Surrà i Pere Costa van fer una petita però definitiva estirada a l’electrònic (21-30) que va ser suficient per mantenir la màxima de partit jugat/partit guanyat

 • Panellet de codony: Agredolç. Estranyament trobareu unanimitat. Gust estrany, indefinit. O t’agrada o no. El Sènior A va patir la segona derroat de la temporada en 8 partits a la Primera Catalana. La trajectòria de l’equip dels de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín és tant positiva, en el seu primer any de retorn a Primera, que potser a molts de vosaltres ja els veieu a cotes més altes. Pas a pas. Contra el Lliçà, el Círcol que no va fer un bon partit va veure que el camí cap a l’èxit no és un camí de roses, que les ensopegades fins i tot són bones, i que s’ha de pencar molt. Una derrota per aprendre, per seguir treballant i per preparar el derbi amb el Badalonès de diumenge que ve amb més.

 • Panellet de coco: Horrible, de gust funest, que amaga el gust de la patata, immenjable i que ningú el vol. El Júnior Preferent obria el cap de stemana el dia de Tots Sants, per la disputa a La Plana, al cap de setmana de la Copa Federació, la Lliga Catalana pels equips Júnior Preferent. A Mataró el Círcol va patir una inesperada derrota, tant pel resultat, el joc i el rival, que fins aleshores no havia guanyat cap partit. El Círcol mai va trobar el seu joc, va sortir adormit i tot i que fins al tercer període anava per endavant en el marcador, la cosa no anava bé. A l’últim període, la sort que va tenir en no perdre es va acabar. El Mataró va trobar l’encert en el llançament i va girar la truïta. Un Círcol incapaç de trobar solucions al plantejament defensiu rival va caure un cop i un altre a la zona maresmenca. Derrota és cert, però, la temporada en global és molt bona i molts ja haurien firmat a principis de temporada arribar a la novena jornada amb un balanç de 4 victòries i 5derrotes. Ànims i a tirar endavant. A la Seu, tornarem a demostrar que el Círcol sempre dóna guerra.

 • matar - junior preferent

 • Derrota a Mataró del Júnior Preferent

 • Castanyes, panellets i bàsquet. Setmana intensa al bàsquet de Can Cartrons. La setmana que ve molt més i millor.

 • Bona setmana. Salut i cistelles