• CB Lliçà 89 – 73 Círcol
  • El sènior “A” va caure derrotat de forma clara al camp del Lliçà d’Amunt en un partit marcat pel gran encert de l’equip local en una primera part on el Círcol no va saber reaccionar defensivament.
  • El partit començava bé, amb un Círcol dominant el joc interior, fet que obligava a l’equip local a realitzar canvis ben aviat. Però a mida que els minuts anaven passant els de Lliçà mostraven un joc molt dinàmic i culminaven cada atac amb cistella (56 punts a la mitja part). El Círcol per contra, cometia errors tant davant com darrera, fet que es reflectia al marcador amb avantatges cada vegada més amplis. A la mitja part el resultat era de 56-37.
  • A la represa, els nostres van sortir molt més endollats defensivament, però l’encert local continuava intacte i les diferencies es retallaven molt lentament, arribant als 13 punts. Però els de Francesc Castellet continuaven cometent massa errors en atac (24 pilotes perdudes), fet que impedia entrar definitivament en el partit. Tot i guanyar ambdós quarts finals, el resultat no es va veure gaire alterat i el Círcol va acabar perdent un partit en el que no va mostrar la seva millor imatge.
  • La propera setmana derbi a la Plana davant l’A.E. Badalonés.