L’Agenda Círcol del cap de setmana al bàsquet recupera el format habitual amb tots els equips en joc, després del parentesi de Tots Sants:

A Casagemes, el Mini masculí – Manyanet Les Corts de dissabte a les 12:00 enceta la jornada

El dissabte al Màgic, triplet Infantil. A les 11:00 Infantil femení – UNIGirona i a les 12:30, Infantil A – Sant Joan de Mata i Infantil B – SESE. A part, també a les 11:00 i a les mateixes pistes del Màgic Preinfantil – Tecla Sala.

La tarda de dissabte queda monopolitzada pel Sots25 – Boet Mataró a Sant Crist a les 20:30

Diumenge, tornarà ser un altre dia de bàsquet en sessió continua. Prepareu-vos perquè a La Plana viurem 12 hores de cistelles sense parar amb el Círcol de protagonista. De 9 a 21:00. A les 9:00 Cadet A – SAFA Claror. A les 10:45 Cadet B – Natzaret. A les 12:30 Júnior B – UB Mir de Montcada. Dinar i a partir de les 16:00 doble sessió de Círcol – Badalonès en mode Sènior. Primer el duel a Tercera amb el Sènior B i després el duel per la segona plaça a la Primera Catalana amb el Sènior A. Ho rematarà tot plegat el Sots21 – Nou Esplugues a les 19:00

Benvinguts a la 11ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i si no us tornarem els calers