Escola IPSI 60 – Círcol 41

Després de l’aturada amb motiu de la festa de la Castanyada l’equip tornava a la competició amb el segon partit fora de casa de la fase prèvia. Visitava la pista del conjunt barceloní IPSI (Institució Pedagògica Sant Isidor), el qual es trobava amb un balanç igual que el Círcol (1-1).

Un bon inici de primer quart feia que a falta de dos minuts per la finalització l’equip dominés el marcador per 8-16 però una relaxació defensiva a falta d’un minut i escaig feia que l’equip rival clavés un parcial de 7-2 per tancar el quart amb un resultat de 15-18.

 
Però aquests darrers instants del quart van ser la mostra del que succeiria al segon període on el conjunt barceloní passaria per sobre del Círcol, amb una bona defensa i control del rebot que feia que l’equip només anotés dues cistelles en joc i un tir lliure en tot el quart. En canvi l’IPSI es va trobar molt còmode en atac, sumant amb facilitat i corrent el contraatac i va acabar el quart anotant fins a 18 punts. S’arribava a la meitat del partit amb un 33-24 a l’electrònic.
 
Després de la reflexió i el toc d’atenció al vestidor, l’equip va pujar la intensitat defensiva i això va permetre que el rival tan sols anotés 9 punts en el tercer quart. El problema però, era ofensiu, i és que el Círcol només va ser capaç d’anotar 7 punts, tres cistelles en joc. L’excessiu desencert en atac feia que no es pogués retallar la diferència al marcador i arribàvem al final del quart amb un 42-31.
 

Al darrer període, l’equip no va seguir amb la intensitat dels deu minuts anteriors, i això va fer, que la diferència anés creixent fins arribar als 19 punts finals. Menció especial i felicitació pel jugador número 24 de l’equip contrari, que ha acabat el partit firmant 27 punts. El Círcol només va ser capaç d’anotar quatre cistelles en joc. Resultat final de 60-41 i molta, molta feina per fer i aspectes a millorar.

Destacar l’actuació global d’en Víctor Cano, autor de 10 punts, així com la seva actitud durant tot el partit, sempre animant els companys i concentrat en intentar fer cada cop millor les coses. I és que són els factors que depenen de nosaltres els que podem i hem de millorar i oblidar-nos dels factors externs que no podem controlar. Quan tothom sigui conscient d’això i reflexioni sobre què fa ell malament i no els demés començarem a créixer com a equip.