Circol 86 – SE Sant Joan de Mata 36

Partit molt poc vistos per l’espectador, ja que el nivell i els recursos individuals de cada equip eren molt disparats. Una primera part on els nostres van marcar una gran diferencia respecte el contrari anotant amb molta facilitat, tot i aixi la relaxacio defensiva seguia sent la nota negativa en lo que portavem disputat. A la represa el guio del partit no variava gens ja que l’anotacio persiatia en el aro local i la defensa seguia sent poc intensa, va ser en el 7e i 8e periode on els nostres van demostrar que realment amb ganes i actitud podem endunt-se molts partits ja que la intensitat defensiva era molt notable i la paciencia i el bon fer en atac van dur a l’equip a fer un joc mes atractiu. Ara a seguir treballant i creixent com a equip.

Let’s go Circol