• Círcol 66 – 71 AE Badalonés
  • Derrota molt ajustada del Sènior A que va caure a La Plana en un gran partit de bàsquet entre dos equips de la ciutat que arribaven empatats a la cita.
  • El partit va començar amb un gran encert per part dels dos equips, oferint un partit de bàsquet amb molta qualitat ofensiva, amb un Quim Forteza en estat degràcia (3 triples i 11 punts al primer quart). Per part visitant, bon primer quart de Marc Màlaga amb 8 punts, anotant en accions de 1×1 que els nostres no van saber aturar. El quart acabava amb mínim avantatge pel Círcol 23-22. Al segon quart va minvar l’encert i les defenses van pujar el nivell a ambdós equips. El Círcol continuava manant al marcador, agafant un avatatge de 7 punts a mitjants de quart, però els Dimonis van ser capaços de reaccionar i ajustar el marcador a la mitja part (37-35).
  • A la represa, tot i els primers minuts amb dubtes, el partit es va tornar a pintar de color blanc-i-blau, assolint avantatges de 6-7 punts i arribant al final del 3r quart amb un avantatge de 5 punts: 52-47. El partit, dominat 30 minuts pel Círcol, es va deixar escapar al darrer quart, amb un gran encert visitant (14-24) i amb problemes ofensius per part dels jugadors de Francesc Castellet i Santi Rodríguez. Tot i el mal darrer quart, les opcions no es van esvaïr fins a falta de 30 segons amb una cistella de Sergi Usatorre que deixava el marcador 66-70. El Círcol no va poder anotar a la següent acció i només un tir lliure del Badalonés va deixar el marcador final en 66-71.
  • La següent jornada el Círcol descansa degut a que el Tiana no disposa de pista aquest cap de setmana, el partit es jugará el diumenge 8 de Desembre a les 18:00.