• ruzafa badalonsDiumenge a la tarda es dirimia la batalla per la Terra basquetbolística a Badalona entre els àngels del Círcol i els Dimonis del Badalonès. Un doble enfrontament al colisseu que va acabar amb doble triomf vermell.

 • A l’espectativa d’aquesta doble confrontació dels dos Sèniors masculins Círcol – Badalonès, la jornada es va iniciar dissabte amb una contundent derrota del Mini masculí a Casagemes enfront el Manyanet Les Corts. Tot i el resultat es va evidenciar una clara millora en el joc del conjunt de Ferran Muñoz, Daniel Muñoz, Ramon Gotzens i Martí Oriol. La formació evoluciona a pas de gegant i de ben segur sentirem a parlar dels petits grans Minis. No massa millor van anar les coses per les seves homòlogues femenines. Curiosament al camp del Joventut Les Corts, les Mini de Marta Rams i Núria Aviñó també van perdre. Un parcial de 19-6 va condicionar la resta del matx. La imatge però en global deixada reflecteix el bon treball fet al llarg d’aquest primers mesos de curs. Com si fos un avantmatx del duel Sènior de diumenge, doncs, els equips minis van caure amb els equips del districte barceloní.

 • Per la seva banda el Premini Mixte va perdre a Premià de Dalt, on va mantenir el tipús al primer acte amb una molt bona actitud. Un 0-18 en contra al segon quart va dinamitar les opcions de victòria del comjunt de Clara Navarro. Posteriorment la irregularitat d’ambdós conjunts, en un continuu estira i arronsa en quant a ritme i intensitat va marcar la tònica general de l’encontre. Ànims i a seguir treballant amb la mateixa passió i ganes que hi poseu.

 • Al Màgic, partidàs de l’Infantil A, que segueix líder, segueix contant els partits per victòries i segueix donant espectacle. Contra el Sant Joan de Mata, equip que coneix prou bé Gerard Puerto, ja que havia estat allà entrenant, el Círcol va passar per sobre dels blaugrana. Una primera part de pitet, traca i mocador va trencar definitivament un partit que ja no tindria més història. La clau de tot, l’imperturbable segell Círcol: forta defensa, contraatac letal. Al costat, l’Infantil B va demostrar que cada setmana que passa està millor, més acoblat i que el joc experiment una notable millora dia rere dia. El totpoderós SESE va haver de suar molta sang per derrotar el conjunt de David Aldebert. El +38 final del marcador, no reflecteix però que durant els primers compassos, el Círcol va posar contrta les cordes al conjunt d’Horta. La superioritat física i de joc visitant es va fer palesa posteriorment, però sempre amb un Círcol batallador i que segueix evolucionant bé. L’Infantil femení, va caure contra l’UniGirona, el segon clasificat que lluitarà amb el Sant Adrià pel liderat de la màxima categoria del bàsquet infantil de fèmines. Mentrestant al Círcol seguirem treballant per fer créixer les subcampiones de Barcelona Preinfantil l’any passat. Ànims.

 • El Preinfantil va obrir la jornada al Màgic derrotant al Tecla Sala amb relativa comoditat.

 • Nova categoria, nou color a l’acta, nova normativa… mateix resultat. Triomf. Això sí, les Cadet van descobrir que en aquesta categoria també hi ha pròrrogues. A Mataró, van fer falta fins a 2 temps extres perquè les de Lluís Montón i Nei Fuentes mantinguessin l’etiqueta de líders i invictes. I un 8-16 d’inici esperançador del Cadet a va donar pas a un 7-2 en contra que tancava el primer acte de l’IPSI – Círcol amb un mínim aventatge visitant. Al segon quart va seguir el patró dle final de la primera part i el conjunt barceloní marxava al descans amb un aventatge de 9 punts. A la represa, les defenses van superar els atacs. El joc es va empobrir, cosa que s’exemplifica amb el parcial de 7-9, en 10 minuts. A l’últim quart, l’IPSI va finiquitar el matx amb un parcial on va assolir els 19 punts de difderència del final del matx.

 • La tarda de dissabte a La Seu d’Urgell no va ser propícia pels interessos del Júnior Preferent que va veure com l’equip lleidatà els superava en totes les facetes del joc. Per acabar-ho d’adobar, ni la sort ni altres factors van acompanyar l’equip de Ricard Santiago, que, de totes maneres està fent una temporada per emmarcar.

  • seu- junior

   Derrota del Júnior Preferent a La Seu

 • El dissabte el completava la derrota del Sots25 a casa amb el Boet Mataró i l’ajustat KO del Sots21 B a Sant Feliu. A Sant Crist el Sots25 va patir les conseqüències d’un mal primer quart on només va anotar 4 punts. Tot i que es va intentar ui en alguns moments la reacció semblava donar els seus fruïts amb parcials de 8-0 a favor a inicis de segon i tercer període, l’ansietat i els nervis van jugar una mala passada a l’equip de David Manzanares, Marc Nadal i Andrea Luño.

 • Diumenge ens esperava per endavant 12 hores de bàsquet a La Plana amb 6 partits, 3 derbis, i amb el doble enfrontament àngels blancs del Círcol contra els Dimonis vermells del Badalonès en categoria Sènior com a colofó final.

 • Obria el Superdiumenge, la victòria del Cadet A amb el SAFA Claror. Una victòria, en consonància amb el dia rúful que teníem meteorològicament parlant. Inici igualat que el Círcol va trencar a la segona part, gràcies a la defensa. L’equip no jugava fluïd i tot i que el partit no va perillar en cap moment va costar trobar algun instant on el conjunt local es trobés còmode a pista. Tot i el marge sòlid de 25 punts al final de l’encontre no va ser fins ben entrat a l’últim període que el Círcol va claudicar el partit al seu favor. A continuació derrota del Cadet B al derbi amb un Natzaret molt superior en tot moment i que no va poder fer desplegar el bon treball realitzat durant la setmana i de fet durant l’any del Cadet B d’Òscar de Paula. Les victòries cauran com a fruïta madura, ja que la feina és bona i el compromís dels jugadors total. El migdia es culminava amb un triomf còmode, un altre, del líder i invicte Júnior B amb l’UB Mir de Montcada.

 • I després del matí, dinar i ara si, la gran batalla per la Terra basquetbolística a Badalona entre àngels i dimonis començava. La Plana estava a rebentar per presenciar, primer el duel entre els dos Sèniors B a Tercera Catalana. El Badalonès, un equip molt més experimentat amb gent veterana, molts provinents de lligues com l’EBA o Primera Catalana, va ser molt superior a l’equip de Xavi Torrico i Gerard Puerto. 0-1 pels Dimonis. Quedava per decidir el duel a Primera Catalana amb els Sènior A. El Círcol va arrencar molt fort l’enfrontament. Tres triples de Quim Forteza donàven un petit aventatge al Círcol davant d’un Badalonès que no donava el braç a tórcer i responia. Un molt bon partit de bàsquet i atractiu per l’espectador que va veure com cap dels dos equips aconseguia desenganxar-se de l’altre al marcador. Les cistelles se succeïen i l’ambient a pista s’anava carregant d’allò més. Nervis i tensió. No n’hi havia per menys: la segona plaça de la Lliga era en joc. A dos minuts pel final del matx, el Badalonès fa un parcial de 0-8 que sembla definitiu. Temps mort del Círcol i en menys d’un minut, el matx es torna a igualar. Temps mort visitant. I ara si, uns Dimonis amb el cap més fred en els instants importants es van endur el partit i el 0-2 en aquesta batalla.

  • snior a -badalones

   El Badalonès es va endur el doble duel Sènior contra el Círcol

 • El Sots21 tancava el cap de setmana caient amb un Nou Esplugues molt més veterà (molts d’ells gent de tercer any, contra uns rookies). Com passa molts cops, l’inici del partit, on el conjunt del Baix Llobregat va estar més encertat va ser clau en el triomf visitant.

 • Així doncs, en un cap de setmana on no us podem dur massa bones notícies, el cel de la pilota taronja va barrar les portes als àngels del Círcol per deixar entrar als Dimonis. Per sort, la Terra segueix girant i la setmana que ve hi haurà més bàsquet i més Círcol. I segur que anirà millor.

 • Bona setmana. Salut i cistelles