• Círcol 42 – AE Sant Andreu de Natzaret 63
  • DERBI A LA PLANA

  • El diumenge a les 10:45h els jugadors del Cadet B del club disputaven el seu tercer partit de la temporada, després de realitzar una dura i bona setmana d’entrenaments. Cal destacar que aquesta setmana, els jugadors han començat un treball d’entrenament NO DIRIGIT, on es treballa la responsabilitat individual dels propis jugadors per millorar a partir de l’autoentrenament, ja que els jugadors tots els divendres, de manera voluntària, han d’anar 1h abans a pista per realitzar unes fitxes de treball individuals de domini de pilota, i aquesta setmana, no hi va faltar ningú, tot i que a alguns jugadors, els hi va costar mes que a altres responsabilitzar-se del seu treball, la valoració final, va ser molt positiva.

  • Una de les coses que els jugadors del cadet B estan aprenent aquesta temporada es que l’esforç mai es directament proporcional al rendiment/resultat, tot i treballar be durant la setmana, al partit no van sortir les coses com es tenien pensades, ja que els jugadors del Sant Andreu de Natzareth en tot moment van mostrar-se molt mes superiors en totes les facetes del joc, i això va desbordar anímicament als jugadors del cadet B, que es una de les coses que hauran de millorar de cara als propers partits, la duresa i força mental per tal de no desviar-se dels seus objectius, que no són més que aprendre els fonaments tècnics bàsics del bàsquet, i centrar les pròpies expectatives en millorar individualment per tal de millorar com EQUIP. Els partits ens han de servir per aplicar allò après durant la setmana. Els resultats ja vindran per si sols.

  • Recordeu, primer hem de conèixer on som i d’on partim, per tal de saber on volem arribar.

  • Aquesta setmana el dissabte al mati (9h) visitarem ladifícil pista del Vilassar de Dalt.

  • Des d’aquí desitgem una ràpida recuperació al Celso, jugador de l’equip que va rebre un cop al turmell que no li va permetre seguir jugant, esperem que pugui estar al partit d’aquesta setmana.

Òscar de Paula

“The Force be with you”