• Círcol 36 – Boet Mataró 83

  • Partit de la sisena jornada del grup sisè de SOTS 25. El resultat final mostra una clara diferencia entre els dos equips que potser en el camp no és va veure reflectida pel joc desplegat pels dos equips.

  • La mostra mes clara és veu en el números del primer quart on el Circol és va quedar amb 4 punts i sense cap tir lliure a favor mentre l’equip del BOET-MATARO va poder tirar 15 tirs lliures aconseguint 10 cistelles dels 24 punts finals, si això sumem els tres primers triples, 9 punts, son 19 punts sobre 24 que no és poden repercutir sobre el joc de l’equip.

  • Per que no? Doncs per que l’equip va fer la feina ben feta, però l’encert de l’equip contrari, que juga, i el criteri arbitral sobre les nostres acciones defensives, que també juga, van sumar mentre el nostre equip no va poder fer-ho.

  • La paradoxa de tot plegat és que l’equip contrari va fer servir continuadament tot el seu poder físic mentre nosaltres en un primer moment únicament el nostre poder d’equip.

  • Un poder d’equip, de joc d’equip, que va quedar absolutament demostrat en un fantàstic parcial de 8 a 0 en el segon quart amb 4 contraatacs seguits des de recuperacions defensives.

  • Malauradament les faltes en contra van tornar a aparèixer i alguns jugadors nostres van cometre l’error de sortir del partit i provocar un parell de tècniques, desprès de una antiesportiva.

  • Aquest fet ens va treure definitivament del partit ja en el segon quart i no varem saber gestionar be el fet de jugar contra sis. A partir d’aquell moment l’equip és trenca i apareixen tots els mals que ens poden afectar, egoisme en el joc ofensiu, excés de tir, relaxació defensiva, resposta verbal a l’àrbitre i als contraris. Be tot allò que no s’hauria de fer.

  • Una vegada arribats al descans i desprès de la xerrada on ens conjurem per treballar la nostra defensa i els nostres atacs més enllà del que ens està passant, aconseguim fer de sortida un nou parcial de 8 a 0 i fins i tot podia haver sigut mes important, però……. novament el criteri arbitral ens carrega amb 8 tirs lliures en contra que acaba per desestabilitzar completament l’equip, desprès d’aquest moment el joc és trenca definitivament i som incapaços de recuperar cap to per jugar decentment.

  • Finalment el resultat és demolidor i ens fa haver de treballar profundament els aspectes psicològics d’aquesta derrota per poder avançar i respondre equilibradament en situacions similars.