Círcol 69 – A. E. Regina Carmeli Groc 59

Partit molt intens i emocionant el que va aconseguir sumar el cadet 1 a la Plana dissabte a les nou del matí. Tot i fer un bon escalfament l’equip va sortir fred i va encaixar un parcial de 4-12 als primers cinc minuts. Després d’un temps mort l’equip va saber reaccionar i va entrar al partit, apujant nivell defensiu i sobretot la concentració. Això va fer que el Círcol fes un parcial de 19-2 que capgirava completament el marcador i s’acabava el primer quart amb un 23-14 a l’electrònic. Set tirs lliures no reeixits els dos darrers minuts va fer que la diferència no fos superior.

Al segon quart l’equip visitant va retallar la diferència en gran part a un parcial 0-8 en un minut i escaig a la meitat del període. D’aquí fins al final, intercanvi de cistelles i un millor encert des de la línia de 4’60 pert part dels nostres feia que es tanqués la primera part amb un marcador molt igualat, 36-34.

Un tercer quart marcat per la defensa visitant, on no van permetre cistelles fàcils al Círcol, mostra d’això és que només vam ser capaços d’anotar dues cistelles en joc. Una sèrie de 7/10 en tirs lliures permetia el Círcol seguir al partit i a la fi del quart el resultat era de 47-47.

Màxima igualtat durants els sis primers minuts del darrer quart. S’entrava als últims quatre minuts amb un marcador de 58-58. Aleshores va ser quan un parcial del Círcol de 9-0 en dos minuts juntament amb una excel·lent defensa i control del rebot que va fer que l’equip rival no anotés cap bàsquet en joc al tram final de partit, que el Círcol segellava la seva segona victòria de la temporada, la primera a la Plana. Destacar l’actuació en aquest darrer quart especialment d’en Roger Marcos, autor de 10 punts (16 punts en total) amb 2 triples, juntament amb en Martí Casellas amb 6 punts el darrer quart que feia que el capità de l’equip arribés als 24 punts per arrodonir una gran actuació. El base Gerard Rourera també va firmar un brillant partit, anotant 10 punts, defensant i dirigint en tot moment l’equip.

El resultat final va ser 69 a 59. Cal seguir millorant per aconseguir que tots els jugadors, el temps que participin al partit, ho estiguin al màxim nivell d’intensitat i concentració. Felicitats per la victòria. Propera parada, l’Olímpic.