Segon derbi a la butxaca.

UB Llefià 34 – Círcol 84

Partit amb molts alts i baixos per part dels nostres pero en cap moment els nostres van tenir problemes en anotar. Guanyar a una pista com la de Llefià no és gens fàcil ja que els locals sempre són equips lluitadors. El partit ja va començar amb una diferència de +15 al marcador al primer periode, cada periode que transcorria de partit augmentava la diferència i no va ser fins al 7e periode que vam tancar marcador. Llefià no va tenir en cap moment opció a girar el partit al seu favor pero si que van lluitar fins al final i no es donaven per vençuts. Gran partit del infantil, s’ ha de seguir treballant ja que estem en un bon moment tan anímic com de treball colectiu. La setmana vinent visitem al St Coloma primer partit dels dos que ens queden on haurem de treure el nostre treball i la nostra intensitat, ja que van invictes igual que els nostres.

Let’s go Círcol.