U.B. Mir 69 – Círcol 26

Dissabte el Mini va fer un molt bon partit davant l’UB MIR. Tot i la derrota al marcador, l’actitud, l’entrega, la il·lusió i la constància van ser molt destacables.

Des del primer període -gràcies, un altre cop, a un molt bon escalfament- fins al vuitè, la intensitat va mantenir-se a un nivell molt alt i no va baixar llevat d’alguns moments molt puntuals. Tot i el poc encert i la gran quantitat d’entrades fallades (aspecte que cal millor), tot i la contundència del rival, aquest cop els minis van saber fer-se forts i van defensar amb moltes ganes, i van jugar com un veritable equip, també des de la banqueta.
Per altra banda, la por i la precipitació que havíem vist el cap de setmana passat va desapareìxer; en comptes d’això, els minis van començar a aplicar els recursos practicats als entrenaments, cosa que és absolutament positiva.
Això sí: encara queden moltes coses per millorar, i dissabte també es van veure aspectes que cal corregir. Amb l’actitud que van demostrar de ben segur que ho aconseguiran!
Cal seguir treballant fort als entrenaments, encara més fort, perquè l’esforç sempre té recompensa.