Lluïsos de Gràcia 48 – Círcol 103

Partit molt complert del Círcol el que va disputar diumenge a la pista dels Lluïsos de Gràcia. Com sempre la clau de la victòria es troba al treball defensiu al darrere, al contraol del rebot i a les posteriois jugades de contraatac. A la mitja part victòria de 30 punts (25 -55) A la represa el conjunt barceloní va sortir amb ganes de retallar marges, sense aconseguir-ho. Però van aconseguir que el nostre Caddet A no es relaxés i seguís apretant fins al final amb pressions a tota la pista. Un parcial de 4-26 a l’últim quart va eixamplar la diferència fent-nos assolir la simbòlica xifra dels 100 punts.

Malauradament no tot són bones notícies. El nostre jugador David Blasco es va retirar abans d’hora per una rebrincada al turmell. Molts ànims David.

La setmana que ve arriba el partit més important de la temporada. A La Plana amb el JAC Sants tenim l’oportunitat d’or de despenjar al conjunt de Barcelona definitivament de la lluita per la Interterritorial