Bàsquet Draft Gramanet Blanc 85 – Círcol 74

Molt bon partit de les nostres jugadores a la pista de les veïnes del Draft, en que finalment, el major encert de les locals ha decantat la balança al seu favor. Després de la desfeta de fa 7 dies a casa, on l’equip va mostrar la seva millor imatge, teníem com a objectiu clar per al matx, recuperar la nostre identitat del joc: defensar, defensar i defensar. I l’equip ha respòs a la perfecció, fins al punt de fregar la perfecció en una primera part en que la defensa ha estat per enmarcar. Sense anar més lluny, les locals han comès en nombroses ocasions 5 segons per treure, fet que demostra la gran agresivitat que estava tenint l’equip. Aquesta situació ens ha permès agafar un màxim avantatge de fins a 11 punts, (7-18 min. 8). El Draft, poc a poc ha anat entrant en el partit, en bona part, gràcies al seus altíssims percentatges de tir, per arribar al descans amb un 39-33 en contra. A la represa, ha continuat la mateixa tònica dle joc, amb un Draft que sempre que es veia ofegat per la nostre defensa tirava d’alguna individualitat per tornar a ampliar diferències al marcador, fins ha arribar als 15 punts d’avantatge a falta de 7 minuts. Les nostres, per enèssima vegada, han seguit lluitant fins l’últim segon, i ambun parcial de 4-12 tornàvem a entrar al partit. L’esgotament, i alguns petits detalls, ens han impedit culminar la remontada. Així doncs, derrota a Santa Coloma, on hem vist que un equip, que ara mateix està un esglaó per sobre nostre ha hagut de suar de valent per poder-nos derrotar. Anem per bon camí.