Círcol 55 – AE Badalonès 49

  • Setè partit de la lliga regular de SOTS 25 que enfrontava al nostre CIRCOL vers el que s’ha convertit en aquests últims anys en un dels rivals clàssics de l’entitat. Per tant un derbi en tota regla, i com tot derbi els nervis pre-partit, partit i post-partit marquen l’esdevenir del joc.

  • Això significa habitualment que el joc és enrevessat, poc vistós, amb moltes errades i poc dinàmic. Justament un resum molt acurat del que va passar en aquest partit.

  • La diferència és que el nostre joc defensiu va marcar el to durant 3 quarts de partit, on vàrem deixar al nostre rival en 26 punts, un to buscat des de la reflexió pre-partit i que ens havia de durar fins al final, però els derbis són els derbis i un últim quart de pressió a l’home i després de bàsquet ens va fer sortir del partit durant algun temps a més de cometre masses faltes innecessàries, fins a 15 en un únic quart. Això ens va portar a jugar els últims 3 minuts amb un equip apedaçat i sense forces degut a la falta de 3 jugadors eliminats per faltes i al enorme esforç realitzat, sobretot al 3 quart on vàrem arribar a aconseguir una renta de 16 punts.

  • Després queda la polèmica( és un derbi, hi ha d’haver) davant d’una decisió errònia al nostre favor de l’àrbitre del partit, una decisió a falta de gairebé 2 minuts per acabar que va provocar una reacció desmesurada, al meu parer, de la gent del Badalonès, doncs les decisions errònies havien estat a les dues bandes durant tot el partit, seria molt injust per la gran feina defensiva que van fer els nois del CIRCOL dir que el partit és va decidir en aquesta acció en concret, més quan hi havia marge per solucionar-ho i quan el partit havia concorregut sempre en accions al límit que són de difícil decisió. En tot cas vull quedar-me amb la gran defensa de l’equip i en una actitud magnifica davant de les adversitats del partit.

  • En definitiva es va demostrar que en qualsevol categoria, ara per ara, els partits CIRCOL-BADALONES, són diferents.

  • FORÇA CIRCOL!!!