CB. Vilassar de Dalt 38 – Círcol 61 (70 no oficial)
 
Qui matina fa farina / qui no s’espavila no fila…
 
Ens ha anat bé jugar el dissabte ben aviat, i ho hem celebrat amb la primera victòria de la temporada.
 
Tot i les 2 baixes que teniem per afrontar el partit, l’ajuda dels tres jugadors de l’infantil va ser molt i molt profitosa, ja que van aportar intensitat i velocitat al nostre joc, això va fer que ens sentíssim còmodes al camp i afrontar el partit d’una manera molt diferent que si haguéssim estat només 7 jugadors. Aprofitar des d’aquí per agrair a l’infantil A i B la gran ajuda que ens està oferint durant tota la temporada.
 
A nivell de joc, ha estat el dia que més fidels hem estat a tot el que entrenem dia a dia.
 
En defensa vam mostrar-nos intensos i contundents, cometent poques errades de concentració, això va fer que només rebéssim 38 punts en contra. Aquesta ha de ser la defensa que podem arribar i hem de mantenir.
A nivell d’atac, també vam estar bé, jugant les transicions i decidint bé en moltes situacions, i sobretot confiant  i treient bones posicions de finalització a cistella.
 
Essent el partit més complet que hem fet de moment  i on millor hem transferit allò que treballem al nostre dia a dia a les pistes del Màgic, aquest hauria de ser un punt de referència i d’inflexió per afrontar els següents partits amb ganes i màxima il·lusió i per seguir construint-nos com equip.
 
La constància ha de ser la característica del nostre joc