CB Tona 15 – Círcol 69

Partit corresponent a la sisena jornada de lliga, on ens desplaçàvem a Tona per mantenir-nos invictes a la lliga. El partit va començar com l’ambient, força fred amb errades dels dos equips. Fins que la pressió tota la pista no va sorgir efecte, el partit era força ensopit, encara que en tot moment va ser dominat per les nostres jugadores. Amb el pas del temps, el marcador mica en mica es va anar ampliant fins a arribar al 15-69 que reflexava el marcador final, després de jugar 40 minuts contra zona.
Tot i la diferència final, falten moltes coses per fer i per millorar, i que ens permetin fer un bon partit aquesta setmana contra un rival de la ciutat que tampoc ha perdut cap partit, el Sant Andreu de Natzaret. Diumenge a les 12:30 a la Plana estarà el liderat en joc