Círcol Catòlic 70 – AE Minguella – Citroen BDN 35

El cadet femení va començar amb un treball defensiu molt seriós que va deixar a la Minguella amb 4 punts al marcador un cop finalitzats els primers deu minuts. A partir d’ aquí va començar una incomprensible devallada de tensió que ens va dur a perdre el segon parcial.

Després del descans, l’ equip va retrobar-se amb el bàsquet i el sacrifici defensiu alternant moments de bon joc -aconseguint cistelles fàcils de contraatac- i estones d’ espessor en atac, en part, propiciades per una defensa zonal molt tancada de la Minguella.

Tot i així, la lectura és positiva i sumem una victoria en un derbi local que ens dona molta confiança per jugar la propera setmana contra el Cerdanyola que és el segon classificat.

Aprofito aquest espai fer felicitar en Marcel Pellejero que el dia del seu aniversari va decidir estar a la grada donant-nos el seu suport, moltes felicitats!!