El Final de la Jornada 12: Llevantada i Victòria

 • Pluja, vent, fred… i victòries. Un cap de setmana poc agradable va ser un cap de setmana infinitament més positiu que el pretèrit. Bon joc, espectacle i victòries. Moltes.
 • Abans un apunt previ. Ja podeu reservar la motxilla del Círcol, un gran regal per aquestes Festes de Nadal. La motxilla del Círcol on podeu carregar les bótes, la samarreta i totes les emocions i la història d’una entitat amb més de 130 anys d’existència. La motxilla del Círcol. Un gran regal. Trobareu tota la informació AQUÍ
  • motxilla
 • Una motxilla on hi carreguem aquesta setmana victòries. Sense anar més lluny, les Mini van recollir per fí els fruīts del gran treball fet des d’inici de temporada amb una gran victòria davant La Salle Bonanova. Amb constància i treball al darrere les de Marta Rams i Núria Aviñó van sumar el seu primer OK. Al costat, el Premini Mixte no va poder fer res davant d’un Llefià molt superior fisicament. Va ser aquest el primer duel entre catòlics i taronges de la jornada, i de fet el primer de molts derbis que es van disputar.

 • La prèvia de tot plegat la va posar com sempre cada dos setmanes, el Cadet 1. A La Plana vam viure un emocionant duel contra el Regina Carmeli de Rubí, amb triomf final dels de Santi Rodríguez i Albert Chalmeta. El partit però no va començar bé. Un parcial de 4-12 als primers cinc minuts va obligar a parar el temps. Reacció immediata i un 19-2 va fer que el Círcol marxés al primer quart amb un còmode aventatge. Tot seguit, però el conjunt vallesà va agafar la batuta i va ajustar el partit fins que el Círcol va poder parar el cop. El partit es va igualar amb un intercanvi constant de cistelles que feia impossible pronosticar un guanyador. A manca de 4 minuts pel final, el Círcol amb un parcial de 9-0 i una gran defensa va tancar el partit.

 • A la mateixa hora que el Cadet 1, Òscar De Paula sumava el primer triomf com a tècnic del Cadet B a Vilassar. Amb fidelitat a tot allò après als entrenaments i amb constància i bona feina l’equip suma un valuós i merescut triomf

 • El Círcol on Tour d’aquesta setmana, paraigua en mà ens fa viatjar a Tona, en la nova exhibició de les Júnior gràcies, en bona part, en el moment que la pressió tota pista de les de Jaume Lleal, Oriol Bosom i Clara Navarro va sorgir l’efecte desitjat; a Montcada, amb el bon partit del Mini masculí, tot i la derrota de 40 al camp del líder UB Mir; a Santa Coloma de Gramanet on una gairebé perfecta defensa de les Infantil no va permetre però guanyar ja que l’encert final colomenc ho va impedir; a Barcelona, amb el triomf del Sots21 Preferent al camp del Claret en un partit igualat amb canvis constants en el joc i en el resultat, resolt als últims minuts a favor del conjunt badaloní pel control del rebot i la defensa agressiva; i les desfetes del Sènior B al camp de l’Aula i de l’Infantil B a pista del Safa Claror, ambdós equips de la capital catalana. Els de David Aldebert que van veure com els hi tancàven marcador a la primera meitat, es van prendre la segona com un entrenament per millorar i consolidar conceptes. Sense la pressió de l’electrònic el joc de l’Infantil B del Círcol va millorar substancialment

 • Tornem a casa per repassar l’exitosa tarda de dissabte. Una tarda, però, que no va començar bé. A La Plana, el Júnior Preferent queia amb el Sama Vilanova de 30 punts. Una mala segona part on el conjunt de Ricard Santiago va anotar només 17 punts va ser letal i prou definitori del perquè d’aquesta tercera derrota consecutiva. Ànims.

 • A la mateixa hora, a Llefià, l’Infantil A venjava en certa manera el Premini, que havia perdut al matí, vencent al conjunt taronja, a domicili i tancant marcador.

 • A Casagemes, la tarda va ser perfecta amb les clares i contundents victòries del Cadet femení, líder de la Lliga amb les cuers Minguella. (tot i que al segon quart les blaves, que només van anotar 4 punts al primer quart van oposar resistència retallant marges) i del Júnior B, reforçat amb molts cadets contra el Teià.

  • cadet femen - minguella
 • Triomf de les Cadet al derbi de dissabte a Casagemes contra la Minguella
 • Tancava aquesta intensa tarda de dissabte el partit més calent de tots. A Sant Crist el Círcol va guanyar un derbi amb el Badalonès típic: joc poc vistós, nervis, imprecisions i polèmica. El conjunt de David Manzanares, Marc Nadal i Andrea Luño va dominar durant 30 minuts amb rotunditat deixant els Dimonis amb tant sols 26 punts al final del tercer acte i assolint rendes màximes de 19 punts. A l’últim període el Badalonès va endurir la defensa i va retallar marges fins només 3 punts a falta de dos minuts pel final quan la polèmica va entrar a escena en forma arbitral. Una entrada a cistella del Badalonès va ser considerada falta en atac. En aquest instant els nervis i les protestes visitants van ser aprofitats pel Círcol per donar l’estocada definitiva.

 • A part de la victòria del Sots21 Preferent a Sicília 333, l’ubicació del camp del Claret, la matinal de diumenge va estar monopolitzada per la derrota ajustada del Sots21 B a casa contra el Sant Quirze, i la gran victòria del Cadet A a Gràcia.

 • A la Plaça Nova, ben a prop del Nou Sardenya, el camp de l’Europa, un dels històrics del futbol català, es va jugar un duel entre dos altres històrics del nostre bàsquet: Lluīsos – Círcol en el nivell A de la categoria Cadet. A la remodelada pista del conjunt gracienc, on el 2006, dins el projecte “NBA Cares” d’ajuda al bàsquet base i a la reconstrucció de pistes, tres jugadors dels Sixers de Philadelphia van anar-hi a donar suport, el nostre Cadet A de Ricard Santiago es va empaltar de l’esperit de la Lliga americana. L’exhibició del Círcol va ser antològica. La marca Círcol, dura defensa i contraatac llampec, va quedar impresa des del minut 1. A la mitja part ja guanyàvem de 30. Al final del partit +55. Un nou pas cap a la Interterritorial.

 • lluisos5

 • En aquesta pista, la històrica dels Lluïsos de Gràcia, el Cadet A del Círcol va sumar un valuós triomf

 • Pluja, vent, fred i Círcol. La llevantada victoriosa perfecta que esperem que es repeteixi la setmana que ve, si pot ser amb una mica de sol.

 • Bona setmana. Salut i cistelles.