UE Claret 59 – Círcol 69

  • Els sots 21 del Circol visitava la pista del UE Claret(3-2) el diumenge a les 10:30.El partit semblava igualat pero a poc a poc els badalonins marxaven del marcador, fruit de la seva pressió i desencert en tir dels locals, que veien als visitants 7 punts amunt al final del primer quart.La tònica del segon era prou semblant al anterior, tot i que els dos equips van pujar la intensitat tant ofensiva com defensivament.En un moment frenètic del partit Aleix Sànchez va patir una lesió al tormell que no li permetria tornar a la pista.El final de la primera part era favorable en 10 punts al Círcol.

    La segona meitat començava favorable al UE, més ficats al partit i encertats en atac, tot i que el punt fort dels catòlics era el rebot, sobre tot en defensa, i el contraatac, així la renda només va ser retallada a 5 punts.

    El nerviosisme es va apoderar d’ambdós equips al últim quart, moltes errades en atac per part dels dos, i es veia que qui estigués més encertat en defensa guanyaria.Empat en aquest parcial i 59-64 final després de uns últims minuts molt disputats.

  • Felicitats per la victòria i a seguir treballant!!!