Joventut de Badalona (98) 60 – Círcol 53

  • Avui el Círcol jugava a les 7 del la tarda a l’Olímpic de Badalona davant el tercer cadet de la Penya. Ha estat un partit molt disputat i competit fins mitjan darrer període.

    El primer quart ha estat vibrant amb intercanvi de cistelles constant i un ritme de partit molt alt, això feia que l’electrònic assenyalés un empat a 18.

  • El segon període ha estat molt semblant al primer, ja que cap dels dos equips ha assolit diferències de més quatre punts, al final dels vint primers minuts, 32-32 al marcador.

    A la represa, el Círcol ha sortit menys concentrat en defensa i això ha fet que la Penya fes un parcial de 7-0 en quatre minuts i obligués l’equip a fer una canvi de mentalitat defensiva i es tornés a posar la granota de treball. Amb això parcial de 0-5 i el Círcol que entrava de nou al partit, ja que el quart finalitzava amb un 43-40. Tot i això, l’equip no s’estava trobant còmode ofensivament i el desencert i la mala finalització de molts atacs feien que els visitants no anessin per davant al marcador.

Al quart quart, el Círcol va anotar tan sols 3 punts en els primers quatre minuts de joc, tot i això el resultat era de 47-43. Va ser del minut 4 al minut 7, que el Joventut va clavar un parcial de 13-0 que resolia el partit pels verdinegres. I és que les badades defensives sumat a un mal joc ofensiu en aquests compassos van decantar el partit del costat de la Penya. No obstant, l’actitud de l’equip no va defallir i va ser capaç d’etzibar un parcial de 0-10 els 3 minuts finals per deixar el marcador en un 60-53.

En línies generals, partit molt seriós i molt bona actitud global de l’equip. Felicitar en Gerard Duñó, pel seu treball setmanal, compromís i la seva lluita a la pista. Dilluns comencem nova setmana d’entrenaments amb molt per fer, aprendre i millorar. Diumenge vinent l’equip torna a jugar contra el Joventut, però aquests cas el de Les Cort, a la ciutat comtal.

A les baixes durant tota la setmana dels jugadors Ramon Domeng i Arnau Escorihuela, se sumava aquest matí la de Víctor Cano. No tot són males notícies ja que en Daniel Gallego s’està reincorporant de la seva llarga lesió i ja ha entrenat aquest setmana amb l’equip malgrat no estar encara en disposició de debutar a la lliga. També donem la benvinguda a un nou component de l’equip, en Guillem Bautista que s’afegeix a la nòmina de jugadors del cadet 1 de l’entitat.

També agrair l’ajut dels jugadors del cadet B, Sergi Frias i Pol Carbonell, que han signat un molt bon debut amb l’equip. Felicitats i a seguir creixent tots junts!