Círcol 45 – UER Pineda de Mar 99

Detalls, allò que marca la diferencia. 

En aquest partit vam sortir molt activats i concentrats, sobretot en defensa, sent conscients de quina manera havíem de cercar els seus punts febles, i com podíem anotar de manera senzilla. El primer quart va estar molt igualat, no obstant, al segon quart vam cometre masses errades de concentració, cometent errades de les que el contrari et castiga de manera molt dura, com cistelles fàcils i 2+1 massa clars.

A l’inici del tercer quart, l’equip contrari va activar-se, i va començar a fer pressió i posar-nos nerviosos (van aconseguir robar motles pilotes per la pressió, i que nosaltres cometessim moltes errades de concentració). Aquests punts fàcils, sumats a algun triple, els va servir per posar-se a 20 punts a dalt.

La segona meitat del tercer quart vam tornar a connectar del partit i vam reduir la diferencia a 13 punts, però  el Pineda no va afluixar i va saber aprofitar totes i cadascuna de les nostres errades ofensives, i es va acabar imposant al marcador anulant-nos com a jugadors i sense donar-nos cap opció de joc (cal dir que hem de no baixar els braços tant i tant rapid).  

En resum, un partit que ens ha de servir per no poder deixar de fer  aquelles petites coses que tant practiquem en els entrenos i que a vegades semblen molt poc importants (demostrant que sí que ho són).

Queda molt per fer, i molt per formar, pero sabem que persistireu! 

Constància, compromís i caràcter. 

Força Circol!