• Proa Sant Medir 58 – Círcol 21

  • En aquesta jornada les nostres mini han disputat un partit contra les primeres de grup; les oponents tenien una gran habilitat en àtac i moltes ganes de defensar, fet que els hi ha permès seguir invictes en tota aquesta fase. Nosaltres com ja veníem demostrant hem estat un equip treballador. En els primers quarts ha costat entrar en dinàmica ja que les nostres jugadores van sortir abromades de l’equip contrari, però poc a poc van anar fent el seu joc, aconseguint que en tota la segona part només ens guanyessin de 8. Paral·lelament al resultat, ha estat un partit dinàmic, intens i emocionant. Cal destacar que van lluitar fins al final, de fet l’últim període van aconseguir guanyar 7 – 4 a les locals.

  • Com a equip del Circol les nostres jugadores mini ha demostrat que volen seguir lluitant, millorant i gaudint d’aquest esport que tan ens agrada. Els objectius es mantenen: consolidar la nostra defensa i crear un atac fluid.