Círcol 52 – JAC Sants Groc 51

El Cadet A del Círcol ha assolit un gran èxit: la Interterritorial. La fita es va aconseguir ahir a La Plana en un partit que ho decidia tot amb el JAC Sants. Segon i tercer classificat ho van donar tot per guanyar el partit. Un Círcol més resultadista que efectiu en el joc va saber dominar l’ansietat i els nervis que el premi de pujar de categoria comportava. Els locals vam arribar a dominar el partit de fins a 14 punts, però el JAC va resisitir, i de mica en mica va anar eixugant la diferènncia fins a només dos punts.

El Círcol va saber dominar millor el tempo del partit als últims minuts i va aconseguir una victòria per la mínima que no es recordarà pel joc sino pel resultat i el premi.

Felicitats a tots els jugadors i al club per aquest nou èxit de l’entitat.

EL CADET A A INTERTERRITORIAL