CB Premià de Dalt 49 – Círcol 61

  • 8è partit de la lliga regular SOTS 25 que ens enfrontava a l’equip de PREMIA DE DALT amb resultat de 49-61 al nostre favor. Si a la sorpresa que havíem rebut en el canvi d’horari passant a jugar un dissabte a les 12h li afegim el fet d’haver de jugar en un camp de mini tot semblava cridar a un partit trampa en el que podíem caure en molts paranys.
  • No va ser així, l’equip va demostrar una seriositat màxima en tot el partit, però sense el ritme necessari ni l’instint depredador que hem d’aconseguir.

  • De fet vàrem arribar a la mitja part amb un avantatge de 13 punts (21-34) que es convertirien en 21 punts d’avantatge, el màxim del partit, als 8 minuts del 3er quart (23-44).

  • Tot des d’una gran defensa, intensa i eficient que col·lapsava l’equip contrari en totes les situacions d’atac que ens plantejaven.

  • Però llavors, l’equip va deixar que el contrari tornés a entrar en el partit, gràcies a un parell de triples i els nostres repetits errors de concentració que provoquen faltes innecessàries i per tant punts fàcils pels contrincants.

  • En tot cas, nova victòria que ens situa en una zona còmode de la classificació i que ens ha de permetre treballar tranquils totes aquestes situacions on deixem d’estar concentrats o perdem els nervis.