• El Final de la Jornada 13: Tu i 200 més

   

 • Avui comencem el repàs de la jornada pel final. Quan als volts de les 19:30 es va acabar l’activitat basquetbolística van començar a aflorir les emocions. I és que ahir va ser el dia de la presentació oficial de la temporada 2013-2014 a la secció de bàsquet del Círcol Catòlic. Més de 200 nens a la pista, uniformats de blanc i de blau, entrenadors, famílies i tota l’afició que es va congregar a La Plana va presenciar cada un dels que formen la gran família de la pilota taronja de Can Cartrons. Emoció en el nou format de presentació i en els parlaments institucionals amb homenatge al Joan Callau, expresident de la secció. En definitiva la litúrgia clàssica en un dels clubs clàssics del bàsquet català, d’una de les entitats insignes de la nostra ciutat i de la cultura del nostre país. 200 nanos en 19 equips. Sumeu-li l’Escola de Bàsquet i la gent del Gitanjali, l’escola vinculada al Círcol. Són el futur. Els hereus d’un passat llegendari amb un gran futur per endavant. Felicitats a tota la Parròquia del Círcol.

  • Foto: Em sento molt orgullós i afortunat de poder formar part d'un club i una entitat amb una qualitat humana inigualable. Hi ha molt per fer i molt per millorar, però estic segur que amb l'esforç i la il·lusió de tots cada dia farem del Círcol un club més gran. Agrair-vos a tots la vostra assistència aquesta tarda a la Plana i el suport que heu donat al Sènior A en tot moment.
 • La Foto amb els 200 nens i nenes i tècnics que formen la secció de bàsquet del Círcol
 • Ara si, entrem a repassar el que han fet aquest cap de setmana els 200 nens i nenes del club. Va ser un cap de setmana més llarg de l’habitual que començà divendres a la tarda a l’Escola Proa Sant Medir al barri d’Hostafrancs de Barcelona. Al camp del líder i invicte les Mini, tot i plantar cara no van poder fer massa cosa davant d’un equip més poderós en tots els aspectes. Sigui pel fred ambient o per l’entitat del rival, al Círcol li va costar entrar en la dinàmica del matx. No va ser fins a la segona part amb el partit practicament resolt que les de Marta Rams i Núria Aviñó van aturar el bagatge ofensiu rival i van equilibrar el tampteig a l’electrònic. Les Mini segueixen treballant i millorant dia rere dia.

 • L’endemà un derbi a la Premini obria el pot de les emocions al Círcol. A Ausiàs March el Natzaret es va endur el duel. Les de Clara Navarro, que com a tècnica de les Júnior viuria, diumenge, un altre duel amb el Sant Andreu no van tenir premio malgrat l’entrega que hi van posar.

 • A continuació al Màgic, l’activitat Círcol es reeixia en dos fronts. D’una banda la victòria del Preinfantil masculí amb Maristes, en un nou duel ciutadà a la jornada, i la derrota de les Infantil amb Mataró en un gran encontré de les de Gerard Castro, Rita Carboneras i Mar Sabater. Els nois van derrotar el conjunt vermell, després del descans. Fins aleshores la igualtat havia estat tònica dominant del matx. A la represa, la defensa i el contraatac marca de la casa Círcol van donar rèdits

 • No només a Badalona vam gaudir del bàsquet de Can Cartrons. Viatgem a Cerdanyola per relatar-vos un altre triomf de les líder i invictes en la categoria Cadet. El Círcol de Lluís Montón i Nei Fuentes que ja van assegurar la Interterritorial van certificar que acabaran la fase prèvia en la primera plaça. Fou un partit d’alts i baixos en el rendiment de l’equip. Un 6-0 de sortida pels locals va obligar a una contundent resposta visitant. El domini del Círcol va ser tal fins al descans. A la represa, guió calcat al primer període. 6-0 en contra i posterior reacció Círcol. Fins al minut 5 de la represa les badalonines no van anotar una cistella. Paradoxalment, la cistella que trencava el partit i convertia els 15 minuts restants del matx en un monòleg en clau Círcol. La Interterritorial ja és un fet en les noies. L’endemà els nois Cadet els emularien.

  • cerdanyola - cadet femen
 • Victòria de les Cadet a Cerdanyola
 • Més victòries a fora de casa. A Santa Coloma, en un dels partits més complerts i sòlids de la temporada, l’Infantil A va guanyar el duel pel liderat i per la imbatilibiltat al Campionat. A Premià de Dalt doble triomf Círcol. Al matí de dissabte, el Sots25 en un partir molt seriós al llarg dels 40 minutos. A la tarda, el Júnior B que segueix imperial.

  • infantil a presentaci
 • L’Infantil A, gairebé al complert, que va guanyar a Sta Coloma a la Presentació.
 • Tarda de dissabte intensa. A Barcelona amb la derrota del Mini masculí i a Badalona amb el KO del Cadet 1 i l’OK dels Sots21 Preferent. Anem a pams. Al districte d’Horta de la capital catalana, en un inusual horari de tarda, lluny de les habituals sessions matinals d’aquesta categoria, el Mini Circol queia amb l’equip hortenc.

 • A les pistes annexes del Palau Olímpic de Badalona, el Cadet 1 visitava la Penya. Va ser un duel emocionant fins al darrer període, on un parcial de 13-0 en 3 minuts (del 47-43 al 60-47) claudicava el partit pel bàndol verdinegre. El Círcol no va tornar a anotar fins als dos últims minuts on un parcial final de 0-10 maquillava el marcador.

 • Finalment, la tarda de dissabte acabava a La Plana amb el Sots21 avançava el seu partit per l’acte de Presentació de la Temporada de l’endemà. Contra el Térmens de Lleida, el conjunt d’Oriol Bosom i Albert Calàbria, la nova incorporació a l’Staff, van arribar a gaudir de fins a 20 punts de diferència a mitjans tercer quart. A l’últim, el conjunt de la Terra Ferma va acostar-se al marcador fins a col.locar-se a 9 punts del Círcol. El control del rebot i el contraatac va acabar amb les esperances de remuntada rival. La victòria es queda a casa.

 • El dissabte acabava amb victòria i el diumenge s’obria amb victòria i un nou èxit històric per la casa. Amb l’ajustat triomf, d’un sol punt, amb el JAC Sants, el Cadet A assoleix matemàticament la Interterritorial de la categoria. Més pràctic que vistós. Més resultadista que efectiu. Aquests partits també compten. El Círcol – JAC Sants no es recordarà pel joc sino per l’ansietat, uns, el Círcol, per vèncer, i els altres per remuntar l’average. L’ansietat i pel premi que comportà la victòria. Felicitats a la casa. El Cadet A puja a Interterritorial. Felicitats a tots. Èxit de la casa. Un més. Dels nois, dels tècnics i la família respectiva.

 • Tot seguit, el Cadet B queia amb un Pineda que va saber jugar amb els nervis d’un Círcol guerriller que va veure com en els moments decisius el conjunt maresmenc s’entonava fent impossible la reacció local. La matinal a La Plana acabava amb victòria de les Júnior en el derbi amb Natzaret en un matx trencat al
  según temps, després que les forces visitants s’esgotéssin de l’esforç.

 • Triple front Círcol a la tarda de presentació. A La Plana i a Sant Feliu. Al Joan Carles Navarro de la capital del Baix Llobregat, el Junior Preferent per poc fa saltar la Bomba. Dues dades explicant perquè tot i el bon partit i les sensacions retrobades, el Círcol va perdre: 81, els punts anotats pel conjunt local; i 20, els triples anotats pel Santfeliuenc. La sort es va aliar amb els blaus. La setmana que ve el Junior seguirà buscant la bona senda de joc a casa amb l’Olost. I al camp del Joventut Les Corts grandiós partit de l’Infantil B que va aguantar el tipús fins al setè període, quan li van tancar marcador.

 • A La Plana, just abans de la Presentació de la Temporada, els dos Senior queien amb el La Salle Bonanova (el B) i el Neus (l’A) de manera ajustada i amb polémica. Una Plana que estava plena com un ou de circoleros i circoleres. La Parròquia ho va donar total. Vau animar com pocs i es van fer notar. Moltes gracias a tots. Estem aclaparats i enormement orgullosos de vosaltres.

  • snior a - neus
 • Derrota del Sènior A davant el Neus abans de la Presentació
 • Tu i 200 més en el cap de setmana mes especial per la secció de bàsquet del Círcol Catòlic de Badalona.

Bona semana. Salut i cistelles.