Joventut Les Corts 70 – Círcol 20

 • Vuit dies després d’una derrota ben merescuda, ja que no vàrem jugar a res fins que el partit estava ja decidit. Aquest partit era contra els primers, encara sense cap derrota, de la nostra lliga; les expectatives eren dures.

 • Seguim concentrats en posar en pràctica les coses entrenades més que en el resultat, del qual ens oblidem per complet. Com ja va sent habitual ens marquem els nostres propis objectius, aquest diumenge varen ser: tancar el rebot, buscar bones transicions ofensives tractant de córrer al contraatac i fer un bon balanç defensiu.

 • En el primer i segon període, si bé no vàrem estar tan encertats com ells, vam tenir bones jugades al contraatac i bones circulacions de pilota. La nostra defensa, que va ser més aviat tova, va propiciar que al final del primer quart ja anéssim 26 a 7.

 • En el tercer període encara no vàrem acabar de despertar i no ens vam posar les piles en defensa; els seus talls fàcils, les nostres pèrdues de pilota, els rebots que no bloquejàvem… tot això va contribuir a que el parcial del tercer període fos 12 a 0.

 • Al començament del quart període els nois van decidir que no es repetiria l’escenari de la setmana passada, ens vàrem negar a ser l’equip al que tothom tanca marcador abans de la mitja part. La defensa va ser quasi perfecta i en atac vam seguir treballant igual, però amb més encert aquest període. El marcador a la mitja part era 46 a 18, el que deixava un parcial de període de 8 a 11 favorable per nosaltres!

 • Els tres minuts de la mitja part se’m van fer curts per acabar de polir els petits detalls i evitar, per tots els mitjans, que els nois desconnectessin del partit. Els inputs varen ser majoritàriament positius, el treball estava sent molt bo.

 • El cinquè període no va brillar per les anotacions, va ser un 6 a 2 en 5 minuts, gran defensa per ambdues bandes.

 • En el sisè les cistelles se’ns van resistir, però seguíem donant-ho en defensa. El parcial va quedar 6 a 0, no estava malament.

 • Encaràvem l’últim quart amb una diferència de 38 punts, 58 a 20. Ells volien acabar el partit quant abans millor, van sortir a per totes i van encadenar un terrible parcial de 12 a 0, això va col·locar el resultat final al marcador, 70 a 20 a només 8 minuts pel final, res a veure amb els 25 que ens varen quedar per disputar la setmana passada.

 • En el vuitè vam decidir que la imatge que havíem donat era la que volíem donar, de lluitadors, i el més important és que els nens van decidir mantenir-la. Això va fer que seguíssim lluitant fins el final.

 • Els nens saben que ho van fer molt bé, aquesta setmana hi ha poques coses a corregir, seguirem treballant per ser millors!

 • Per últim agrair als dos pre-infantils, Francesc Sabater i Adrià Martin, que vinguessin a ajudar-nos en un diumenge en el que encadenàvem el partit, la recta final del Sènior A i la presentació.