C.B.F Cerdanyola 35 – Círcol Catòlic 55

El dissabte l’ equip va demostrar la seva progressió ascendent en deixar al que era, fins ara, el segon classificat del grup en 35 punts.

El partit va començar atascat en atac i amb impresicions alhora de treure el primer pase de contraatac, poc a poc, l’ equip va millorar aquest aspecte i,juntament, amb una sòlida defensa vam acabar la primera part dominant el marcador.

A la repressa la zona plantejada pel Cerdanyola es va atacar amb bon criteri i ofensivament – tret de moments puntuals- la pilota va correr amb fluïdesa. A l’ últim quart vam continuar amb tensió i agressivitat, realitat que es materialitza comprobant que el Cerdanyola només va anotar tres punts en deu minuts.

Com anècdota estadística m’ agradaria assenyalar que som el segon millor equip de tota la categoria en l’ apartat de punts en contra. Guarisme que ,matitzacions a banda, ens ha de donar un plus pels dos partits que resten per acabar la primera fase.