• Círcol 81 – AE Sant Andreu Natzaret 28

  • Partit que es presentava com a un dels més complicats veient la classificació, però que al final es va resoldre amb molta comoditat. Tot i això, el primer quart va ser força igualat, degut a la intensitat i la motivació del Sant Andreu, acabant el primer quart amb un ajustat (18-14). A partir del segon quart, la pressió defensiva de les nostres, juntament amb la velocitat dels contratacs va provocar una diferència al marcador que ja seria irrecuperable per les visitants (21-2 al segon quart). Amb el 39-16 de la mitja part, les noies no van baixar la intensitat i van seguir anant a més, i superant en totes les facetes a les jugadores del Sant Andreu. El 23-5 del tercer quart i el 19-7 de l’ultim, va tancar un partit força vistós comparats amb els darrers partits. Aquesta setmana, les júniors visiten el Lliçà el dissabte a les 17:30, que tenen un balanç de 5-2.