• Joventut de Badalona 74 – Círcol 68

  • Mal inici del Cadet A a la central de l’Olímpic, en el partit contra la Penya. Ràpidament es va reaccionar acabant el primer període 1 punt per sota (16-15). A partir del segon quart, el control del rebot i la sortida al contraatac va fer que el Círcol marxés al descans amb un còmode aventatge (31-43) La precipitació en atac del Círcol a la represa va fer que la Penya retallés distàncies fins la 49-49. L’últim període va ser molt igualat. Primer un petit aventatge pels visitants. La Penya però a falta de 5 minuts gaudia d’un petit aventatge, definitiu, finalment, ja que a l’últim minut el Círcol errà dos llançaments per empatar.

  • En resum, un molt bon partit del Círcol, a la central de l’Olímpic i contra un líder molt sòlid com la Penya. Felicitats