El Final de la Jornada 14: Pit Stop

L’última setmana del mes de novembre al bàsquet del Círcol s’obria dimarts a La Plana. Allà es va celebrar un Clínic molt especial. Un Clínic de Champions de la mà d’Agustí Julbe. Els bons aficionats a la cistella us sonarà el nom i sobretot l’il·lustre cognom. Julbe, germà de l’extècnic ACB, Alfred,  va ser durant cinc anys tècnic ajudant de Xavi Pascual al FC Barcelona on va guanyar 2 Lligues ACB, 4 Copes del Rei i l’Eurolliga 2010 a París.

julbe

Agustí Julbe durant el Clínic de dimarts passat a La Plana

Amb l’ajuda del Junior Preferent, l’Agustí va ensenyar als tècnics de la casa com es poden aprofitar millor els espais de la pista en joc lliure i en sistema de 4 oberts o 4 oberts i un home interior. L’Agustí, amb una retòrica fàcil i entenedora i amb una passió desbordant va deixar a tothom bocabadat. Des d’aquí agraïr la seva presència en el Clínic de dimarts passat. Va ser tot un honor i un plaer.

foto clnic julbe

Foto de família del Clínic amb Agustí Julbe, els entrenadors del Círcol i el Júnior Preferent

Dit això ens endinsem al cap de setmana de competició propiament dit. Un cap de setmana que obrien les Mini caient contra un Sant Just molt superior a les nenes de Núria Aviñó i Marta Rans que tot i que van competir es van veure abassegades pel conjunt del Baix Lloberegat. A continuació el Premini va perdre amb la Cultural, en un gran partit en joc i actitud de les nenes de Clara Navarro que estan en línia ascendent i molt positiva i el Mini tot i aguantar 24 minuts contra l’IPSI un parcial de 2-18 trencà el matx. Els de Ferran Muñoz i companyia no van deixar de lluitar com mostra la igualtat posterior. Cada setmana l’equip millora i com a esponges assimilen i apliquen nous conceptes adquirits.

mini fem - sant just

 Temps mort de les Mini en el matx amb el Sant Just

Al Màgic triple sessió d’Infantils i Clàssics. Malauradament no us portem bones notícies. L’Infantil A va patir la primera derrota de la temporada amb el Joventut, equip invicte a la Lliga. Després d’un inici igualat (6-7) la Penya trenca el partit i marxa a la mitja part amb un aventatge de 31 punts. A partir d’aquí el Circol va lluitar perquè el marge no s’ampliés, cosa que es va fer. L’Infantil B poc va poder fer amb l’UBSA que va tancar marcador al 5è període, i les noies van veure com el Femení de Sant Adriià, les líder de la Lliga, les superava molt clarament. Ànims als tres equips.

Al Prat de Llobregat, la matinal Círcol es tancava amb un ajustat triomf del Preinfantil

prat - preinfntil

Victòria del Preinfantil al Prat

I si a la categoria Infantil les fèmines de Sant Adrià són líders, a la Lliga nivell B de Junior, les ames i senyores de la festa, són les del Círcol. A Lliçà nova exhibició i ja en van 8. Cas similar als dels nois del Júnior B. Contra el Llefià a Casagemes només va exhistir un equip: el d’Alfred Surrà i Pere Costa que segueixen amb mà de ferro duent la batuta al campionat.

A La Garriga, mentrestant, nova derrota del Sènior masculí. I també derrota del Sènior B al camp del Sant Joan de Mata barceloní.

El Sots25 tancava dissabte i mes (novembre) amb derrota davant el Montgat.

L’inici del desembre ens tenia reservat, el triomf del Sots21 B amb el Pratenc , la victòria de les intractables Cadet contra el Terrassa, sumant així el 7/7 en victòries, amb un bon treball defensiu, al rebot i a la intensitat com a claus del matx, i la cinquena derrota del Júnior Preferent amb l’Olost. Fou un partit molt renyit, tot i que sempre van dominar els osonencs. Gràcies al treball col·lectiu i a una bona tasca defensiva, en el control del rebot, el Círcol es va mantenir viu fins els últims instants quan el llançament exterior del conjunt visitant i els punts dels seus dos sostres, (dos jugadors de color de més de 2 metres) van finiquitar l’encontre.

A l’Olímpic ens esperàvem sorpreses. El Penya – Cadet A es jugaria a la central de l’Olímpic, la mateixa on juga el Joventut. La mateixa pista on hores abans, una fatídica pròrroga feia perdre el partit al FIATC Joventut davant del Fuenlabrada a l’ACB. Més sorpreses. A La Plana, al partit d’anada, la Penya vencia de 26 punts i a priori s’esperava quelcom semblant. Però no, la igualtat al partit va ser tònica dominant, amb domini del Círcol amb molts instants. A manca de dos minuts, un parell d’errades a l’atac dels catòlics propiciava que la Penya marxés del marcador i s’endugués la victòria i de pas un bon ensurt. Un enorme partit del cadet A del Círcol per começar a dir “Hola” a la Interterritorial, categoria que gaudirem tots junts al 2014.

penya- cadet a

El Cadet A ho va donar tot però va perdre a la Central de l’Olímpic contra la Penya

La jornada la va concloure el Cadet 1 amb al camp del Joventut Les Corts. Tot i marxar al descans amb aventatge al marcador i fent la millor primera meitat de la temporada (22-34), un parcial de 34 a 9 va ser definitiu per tornar a casa amb una derrota. Molts ànims.

jov les corts - cadet 1

Derrota del Cadet 1 al camp del Joventut Les Corts

I d’aquesta manera s’ha desenvolupat l’última jornada abans de l’aturada de la competició pel Pont de la Constitució (aturada excepte pel Sènior A i el Sots21 que jugaran diumenge que ve a Tiana, sengles partits aplaçats). Un Pit Stop necessari per reposar, agafar forces, canviar de rodes i proveir de carburant un Círcol que d’aquí dos setmanes afrontarà l’última jornada del 2014.

Fins la setmana que ve. Salut i cistelles