• La Garriga 89 – 80 Círcol
  • El sènior A va caure derrotat al darrer minut a la complicada pista del CB. La Garriga. Els locals, molt encertats en tir, es van veure superats durant 30 minuts pels nostres jugadors, però els 16 triples finals van ser massa càrrega per guanyar a domicili.
  • El Círcol va començar molt endollat el partit, fent un bàsquet ràpid i amb gran encert en el tir exterior, amb un Xesco Gotzens en estat de gràcia (3 triples al primer quart), acabant la primera part amb 15 punts. Secundat per la bona direcció de Pau Ruzafa, autor de 16 punts (també amb 3 triples), el Círcol marxava per davant al primer quart 21-24, i ho continuava fent a la mitja part amb una cistella de Raimon Baró sobre la botzina: 39-43. Tot i l’encert en el tir exterior, el Círcol controlava el ritme del partit, però els avantatges no superaven els 10 punts, i constanment es veien neutralitzats per l’excel·lent percentatge en el tir dels locals.
  • A la represa, el Círcol va ser capaç d’agafar una bona renda (46-56) a falta de 13 minuts pel final del matx, però la garriga va etzivar un 15-2 de parcial que donava la volta al partit a falta de 7 minuts per acabar. Darrer quart que es tornava a escapar (parcial 32-22), de nou en un final ajustat i que deixava sense cap opció als nostres. Tot i entrar al darrer minut amb un desavantatge de 2 punts, 1 nou triple dels locals i dos mals atacs dels jugadors de Francesc Castellet, van acabar de sentenciar el partit deixant el 89-80 a l’electrònic.
  • La propera setmana el Círcol jugarà el partit aplaçat a la pista del CB Tiana, amb la intenció de trencar la mala ratxa dels darrers partits. Ànims nois!!!