Joventut Les Corts 56 – Círcol 43

Partit disputat el diumenge a 3/4 de 6 de la tarda a les instal·lacions descobertes de l’Illa Diagonal a la ciutat comtal. El fred, la poca visibilitat sumat a la pilota inusual negra i blava i les lesions patides durant el partit no són excusa pel partit que l’equip va llençar a la paperera amb la pitjor segona meitat de la temporada.

I és que la primera part potser vam veure el millor Círcol de la temporada, molt bé en defensa, pressionant, recuperant boles i anotant amb comoditat. Va ser sobretot al segon quart quan el parcial de 7-22 va fer que arribéssim al vestidor amb una avantatge de 12 punts. 22-34. Es complia així un dels objectius defensius que l’equip es va marcar.

A la segona meitat, hi va haver un Círcol desconegut, fosc i fred com la tarda, absent. Mostra d’això és que durant el tercer quart s’anota un bàsquet als primers segons traient de mig camp, un tir lliure i una cistella en joc. Tot i això, iniciem el darrer quart amb un 40-39. Lluny de reaccionar l’equip, el darrer quart és una fotocòpia del tercer, l’equip només anota un llançament triple i un tir lliure als primers 3 minuts per no anotar ja en el que restava de partit. Així és realment impossible de guanyar qualsevol partit. A la nul·litat ofensiva cal sumar-li l’apatia defensiva de l’equip, que veia com el Joventut Les Corts li passava la mà per la cara i s’acabava enduent el partit fent un darrer parcial al quart període de 18-4 i deixant el marcador en un merescut i definitiu 56-43. Marcador a la segona part de 34-9.

Cal ser conscients d’on som i on anem, i exigir-nos el màxim a cada acció a pista, ofensiva però sobretot defensivament. Tot i la nefasta segona part, si haguéssim seguit treballant darrera per complir objectiu defensiu, segur que el marcador i les sensacions haurien estat unes altres.

D’aquí dues setmanes l’equip tanca la fase prèvia amb la visita del líder del grup, amb només una sola derrota, l’UBSA.