• Círcol 11 – UB Sant Adrià 62

  • Veníem de fer un molt bon partit, tot i la derrota, a Les Corts. Quedàvem al Màgic a les 11.30 sent vuit jugadors i, tot i haver treballat dur durant la setmana, encara arrossegàvem un dels nostres pitjors problemes, la irregularitat.
  • Com ja venim fent fa diverses setmanes, el resultat el deixem com a objectiu secundari i ens centrem en el que hem treballat aquests dies. Aquest diumenge els nostres objectius varen ser: tancar el rebot, buscar bones transicions ofensives tractant de córrer al contraatac, fer un bon balanç defensiu i procurar jugar amb un sistema que havíem treballat.

  • En el primer i segon període, no vàrem fer una bona defensa, tiraven sols, tallaven fàcil, etc. I en atac se’ns va travessar la seva pressió a tota la pista amb 2c1 al primer que rebia passada fins que creuava mig camp. Tant va ser així que en deu minuts només vàrem anotar 5 puntets (tots en el segon període), ells 31; el partit se’ns complicava.

  • En el tercer període encara no vàrem acabar de fer bon joc, tant en defensa com en atac; Tallaven fàcil, agafaven els rebots pràcticament sense saltar, fèiem faltes absurdes… No trobàvem el camí. Els 5 minuts acabaven amb un 7 a 45 al marcador, parcial de 2 a 14.

  • Al començament del quart període vàrem començar a fer bons atacs, tot i que sense massa encert. La defensa seguia sent dolenta, però. Els balanços defensius eren inexistents, molts atacs d’ells eren en superioritat numèrica.

  • Durant els tres minuts només vaig dedicar-me a tornar a explicar la forma de sortir de la seva pressió i ordenar la defensa. Ells només pensaven en el punt que restava per parar el marcador, 11 a 60 a la mitja part.

  • El partit es va enllestir per la via ràpida, UBSA guanya el salt inicial del cinquè període i sumen, marcador aturat. Els vaig deixar clar que no m’importava el resultat, ja ho havia dit. Aleshores, com fa dues setmanes, varen començar a jugar bé. Defensàvem millor, fèiem bons atacs al contraatac i, sobretot, baixàvem al balanç.

  • A l’últim quart les faltes d’abans varen començar a notar-se, i ens van començar a expulsar jugadors, però ells seguien treballant.