Círcol 29 – Escola IPSI 52

Més enllà de la derrota, dissabte el Mini va a tornar a fer un bon partit i es van veure coses molt positives -començant per una actitud molt bona en general-, però també se’n van veure d’altres que cal millorar i que millorarem.

El partit va ser molt igualat, a excepció de dos quarts (el tercer i el cinquè) en què l’IPSI va agafar un gran avantatge. I no va ser perquè fiquessin molts triples o perquè tinguessin sort: el Círcol va badar defensivament, sobretot pel que fa al balanç després d’atacar, i no va ser prou agressiu al rebot. Es va demostrar que si un sol jugador no està al 100×100, falla tot l’equip, i que TOTS som imprescindibles: per fer una bona defensa els cinc jugadors han d’estar a tope. Per altra banda, en atac encara falta que botem més fort, més agressius cap a l’aro, sense pors ni complexes, i que ho fem aixecant el cap per poder veure si tenim un company sol més a prop de cistells.

Amb tot, al partit també es van poder veure algunes coses molt positives! Alguns jugadors ja boten amb el cap aixecat i la gran majoria ja ha entès que fer cistella és molt més fàcil si es fa entre tots cinc. Va costar que comencessin a posar en pràctica els recursos que practiquen als entrenos, però cap al final del partit alguns jugadors van començar a fer-ho.

Per sobre de tot, l’actitud va ser molt bona (a excepció d’alguns casos puntuals, que segur que acabaran sumant-se a la resta de l’equip) i les ganes de millorar no van faltar en tot el partit, cosa que és molt, molt, molt bona.