Círcol 60 – C.N Terrassa 41

Balanç força positiu del partit del diumenge contra un equip que no va deixar de lluitar fins al final. Tot i el desencert inicial no vam deixar que el Terrassa anotés amb facilitat (22 pilotes recuperades al final del partit), i amb un gran treball defensiu i controlant de manera acceptable el rebot defensiu vam anar al final dels dos primers quarts amb avantage a l’ electrònic.

El tercer quart, quinze a quinze de parcial final, es va jugar a ràfegues i vam perdre la continuitat en el nostre joc. Un error que es va solucionar en els últims deu minuts tornant a mostra una imatge sòlida i en consonancia amb el liderat de grup que ostentem.

D’ aquí dues setmanes tenim l’ últim partit de la primera fase contra un rival que tot hi anar cuer a la classificació és el segon màxim anotador del grup. Farem molt be de no sortir amb relaxació.