• 2-1 Inmaculat en la travessa Constitucional 
 • L’esport té el poder de transformar el món. Té el poder d’inspirar, d’unir a la gent como poques altres coses… Té més capacitat que els governs per ensorrar barreres racials.

 • Nelson Mandela (1918-2013)

 • Tot i que el Pont de la Puríssima ha aturat l’activitat oficial a la Federació Catalana, al Círcol la feina no s’ha aturat.

 • Durant les últimes setmanes s’han fet entrenaments de tecnificació a la majoria d’equips i dirigits per altres tècnics de la casa diferents als dels seus habituals entrenadors. És el cas per exemple del Cadet A que dilluns a Casagemas va tenir un tècnic d’excepció: Francesc Castellet, entrenador del Sènior A.

  • tecnificaci castellet
 • Francesc Castellet dilluns passat donant instruccions al Cadet A
 • Aquesta setmana s’ha inaugurat a la web una nova secció. Es tracta d’un espai d’entrevistes a persones relacionades amb el club. Una conversa pausada, tranquil·la i amb el leiv motive del bàsquet. Jaume Lleal va ser l’encarregat d’obrir aquest nou apartat a la web.

 • Entrevista a Jaume Lleal
 • Un Jaume Lleal protagonista per partida doble aquest cap de setmana llarg on si hi ha hagut competició pel Círcol. D’una banda, com a tècnic del Preinfantil va participar al prestigiós Torneig de Parets. El Círcol debutava amb el Sant Nicolau de Sabadell, equip de l’equivalent a la Preferent de l’especialitat. Va ser un duel amb reminiscències al gloriós passat del Círcol. A la banqueta del conjunt vallesà, dirigint hi vam trobar, Xavier Costa, fill de Quim Costa, il.lustre  jugador del Círcol als anys 70-80. Sant Nicolau, JAC Sants, Parets, Tecla Sala… Rivals molt dignes, dos al màxim nivell, i un Círcol de menys a més en quan a joc i resultats. Diumenge va perdre el partit per l’11è i 12è lloc amb l’Esparreguera.

  • torneig parets
 • El Preinfantil va debutar amb el Sant Nicolau al Torneig de Parets
 • De l’altre, el Jaume, juntament amb els seus companys del Sènior A, va ser protagonista de la victòria del Círcol a Tiana, en duel aplaçat al seu dia.  Després de 4 derrotes seguides a la cinquena va ser la bona. Fou un matx molt igualat on els badalonins van gaudir del primer aventatge (14-19 al final del primer quart). Un aventatge que els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín van mantenir fins als últims minuts de partit quan el Tiana va retallar marges fins a situar-se un punt per davant al marcador. Però un parcial de 0-8 a favor (del 68-67 al 68-75) a manca de 2 minuts per la fí de l’encontre donava un altre triomf al Círcol a Primera Catalana.

  • tiana - snior a
 • Victòria del Sènior A a Tiana
 • Tot seguit, un altre Tiana – Círcol, aquest en la Sots21 Preferent tancava el cap de setmana. Un partit jugat al ritme lent dels maresmencs i al límit de la possessió en cada atac, que excepte als primers minuts, sempre van dominar. 4 triples gairebé consecutius i el control del rebot va fer que la victòria es quedés a Tiana, amb un resultat molt escarrensit que denota aquest ritme lent i feixuc local que tant mal va fer al Círcol.

  • tiana - sots21
 • Derrota del Sots21 a Tiana, just després del Sènior
 • En resum doncs en aquest cap de setmana festiu, taules en el duel Tiana – Círcol. La setmana que ve torna l’activitat en el format habitual amb els 19 equips de l’entitat afrontant l’última jornada oficial de 2013. Fins aleshores,

 • Bona setmana. Salut i cistelles