• CB Tiana 73 – 81 Círcol
  • Important victòria del primer equip a la complicada pista del CB Tiana. Tot i les baixes, el Círcol va ser capaç de controlar el partit pràcticament els 40 minuts, però els tianencs no van donar el braç a tòrcer fins els darrers minuts.
  • Els jugadors de Francesc Catellet van començar el partit amb intensitat, la pressió tota la pista va impregnar el partit d’un ritme alt als primers minuts, però els locals van saber aguantar l’estirada i es van mantenir aprop en el marcador al final del primer quart: 14-19. Al segon període, el partit es va mantenir igualat, i les diferències es mantenien al descans: 33-38. A la represa, un Tiana comandat per Jose Luís Llorente (23 punts i 10 rebots) va permetre posar per davant al seu equip amb un avantatge de fins a 3 punts, però el Círcol lluny de deixar escapar una victòria vital i amb la bona feina de Roger Castillo i Toni Forteza (ambdós amb 14 punts) sota el cèrcol, van mantenir al Círcol dins el partit, final del tercer període: 59-57.
  • El darrer període va ser pels nostres, que a diferència dels darrers partits va ser capaç de mantenir el cap fred i jugar amb molta més confiança i disciplina de la mostrada a les últimes derrotes. Així un parcial de 14-24 en aquest quart donava la victòria al Círcol i trencava una mala ratxa de 4 derrotes consecutives.
  • La propera jornada el Círcol jugarà el darrer partit de 2013 davant el C.B. Cabrera, diumenge a les 17:30 al pavelló de la Plana. Molta Sort!