IX Torneig Vila de Parets 2013

El preinfantil “A” va disputar el cap de setmana passat el prestigiós torneig de la categoria cel.lebrat a la localitat de Parets del Vallés. Tot i no estar tot l’equip disponible per la baixa de Marcel Climent, l’equip va fer un molt bon  torneig en línies generals, competint en gairebé tots els partits on participaven la gran majoria dels millors equips de la categoria.

El divendres 6 vam disputar tres partits. El primer de tots, contra el Sant Nicolau de nivell A-1 i un dels candidats a quedar campió de Catalunya de la categoria. El partit va estar força igualat, on es va arribar a la mitja part amb una  desaventatge de 5 punts. Finalment, el ritme de joc dels de Sabadell, va ser altíssim, i finalment la diferència va ser de 35 punts. A les 16 de la tarda ens vam enfrontar al JAC Sants, que a posteriori quedaria quart del torneig, un equip amb molta qualitat i gran físic. Els dos primers quarts no van ser gaire bons, degut a la alta intensitat i la sueprioritat del rebot dels barcelonins, que arribaven al final del segon quart amb un 24-7. Els nostres es van posar les piles a darrere, i els altres 6 quarts només es van perdre de 6 punts, demostrant caràcter i orgull (51-28 resultat final). I finalment, el tercer partit el vam jugar contra l’equip anfitrió, el CB Parets, que juga a nivell B-1. El partit al principi va ser força igualat, amb petites avantatges del Círcol, però finalment l’alt encert i la velocitat dels contraatacs, i juntament en la constància de tots els quarts, va provocar que la diferència fos molt abultada al final del partit en el marcador, que reflectia un 89-45.

Quedant tercers de grup, l’endemà ens va tocar jugar contra el Tecla Sala, lluitant ja per quedar entre les posicions del 9 al 16. Els d’Hospitalet són un vell conegut, doncs ja ens haviem enfrontat a ells durant la fase regular on vam perdre el primer partit per 1 punt, i a la tornada els vam guanyar de 23. El partit va estar molt igualat durant la primera part, amb moltes imprecisions per part nostre i poc encert, fallant cistelles fàcils i arribant a la mitja part 1 amunt. Però el descans ens va anar bé, i a la represa vam augmentar tant el ritme ofensiu com la intensitat defensiva, i ens va permetre guanyar el partit al final per 23 punts de diferència.

Foto-PreinfantilA

A la tarda, i ja lluitant pel 9 al 12 lloc, ens va tocar jugar contra l’Olost, potser l’equip físicament més gros de tot el torneig, però no amb gaire talent. I és que quan ens hem d’enfrontar amb equips físicament que són superior a nosaltres,les coses se’ns posen molt difícils, incapaços de penetrar cap a aro i concedint segones i terceres opcions als rivals. Tot i així, vam entrar 4 abaix al final del sisè quart, un partit marcat pels diferents parcials dels dos equips. Finalment, vam caure derrotat per 21 punts de diferència.

I vam arribar al diumenge, ja esgotats tant físicament com mentalment, amb l’afegit que ens va tocar jugar a les 9:00 del matí amb la conseqüent matinada. El rival, l’Esparreguera que també estarà a A-1, i on vam fer un partit (el pitjor del torneig) amb molts desencerts,i poca actitut per part de tots. Perdent de 13 al final del sisè quart, i després d’un temps mort nostre, vam reaccionar i ens vam posar incús dos amunt amb opcions de guanyar el partit. Però un triple final al límit  del final del partit, van acabar amb les nostres opcions i finalment vam quedar dotzens classificats.

Bon torneig en línies generals, que ens fa veure que si treballem TOTS en la mateixa direcció, amb actitut i sacrifici per suplir les mancances físiques que tenim respecte els altres equips, podem fer molts bon partits i plantar cara a molt equips que ens trobarem a la següent fase.