CB Tiana 61 – Círcol 48

El sots 21 arribava a la pista de Tiana amb 4-4 i un grup molt igualat, en el que una victria pot fer pujar o baixar molts llocs a la classificació.

El partit començava ben igualat i amb un marcador baix, mes per desencerts ofensius que per grans defenses.El primer i el segon quart van ser molt semblants, un Tiana que anotava en contraatac i segones opcions en rebot ofensiu, i un catolic que ho feia en accions esporadiques mes que en joc col.lectiu.Els locals marxaven de nou a la mitja part.

De cara a la segona meitat els locals es van creure mes que podien guanyar i van començar a anotar tambe de 3 punts, les males defenses dels de Badalona, permetien tirs facils i sense arribar a punteijar, i quan semblava que hi havia alguna reaccio per cap girar el marcador, els de casa sabien gestionar-la al seu favor.Victoria merescuda del Tiana, 61-48 final.