CB Vilassar de Dalt 50 – Círcol 49

Gran partit el disputat la matinal de dissabte VIlassar de Dalt i que va servir per tancar la primera fase de nivell A. A davant hi teniem unes velles conegudes, amb les quals l’any passat ja ens hi haviem enfrontat amb sort diversa, però sempre estant nosaltres un o dos esglaons per sota. Aquest dissabte va quedar demostrat que arrel d’un bon treball als entrenaments estem cada cop més aprop d’un molt bon equip de bàsquet. El partit en sí, va estar disputadíssim, sempre amb alternances en el marcador i amb un final trepidant en que ens haguessim pogut endur la victòria cap a Badalona. A nivell de joc tots dos equips vam estar molt correctes i fidels a la proposta d’un bàsquet senzill i lliure que permet a les jugadores aprendre a jugar en qualsevol situació. Això va ajudar i molt a que de cara els espectadors el partit fós d’allò més interessant. Finalment el resultat queda en una anècdota ja que tot el cos tècnic va quedar molt content del rendiment de l’equip, que va tornar a fer un pas endavant. 
Per últim, apuntar que l’equip finalitza així la fase prèvia sense aconseguir cap victòria però havent competit de tu a tu amb tots els rivals sent el Sant Adrià l’únic equip que ha aconseguit tancar-nos el marcador en els dos partits.