• CB Olympic Goodfellas 67 – Círcol 62

  • Partit de la desena jornada on hem pogut competir de tu a tu amb un equip de molts recursos i on els nostres habituals errors ens han tornat a condemnar: precipitació, individualisme, impaciència, manca d’actitud defensiva, manca de concentració.

  • És clar, hem de seguir treballant en aquests problemes i superar-los el mes aviat possible si volem aspirar a alguna cosa més que competir amb els equips de dalt de la taula. Aquest cop no podem parlar de diferències físiques, ha sigut principalment manca de concentració.

  • L’aportació dels dos nois del Junior: Jaume Lladó ( un altre cop fantàstic) i d’en Jaime Martin han sigut vitals per poder remuntar el partit el primer cop i per aconseguir l’avantatge d’onze punts en el 3er quart.

  • Estem convençuts que amb treball i confiança serem capaços d’acabar la primera volta positivament per encarar la segona volta amb forces renovades i amb un esperit competitiu 100×100.

  • Mentrestant BONES FESTES I UN GRAN 2014 de l’equip SOTS25

  • LET’S GO CIRCOL