Círcol 39 – UB Sant Adrià 52

Darrer partit de la fase prèvia abans de les festes nadalenques i el Círcol rebia dissabte a primera hora a La Plana el líder del grup, l’UBSA.
 
Una bona sortida dels nostres va fer que al final del primer quart el resultat fou d’11-8. La permissivitat arbitral va fer que el partit s’endurís innecessàriament i que molts jugadors d’ambdós equips es descentressin. I això ho va saber aprofitar millor l’equip de Sant Adrià, al segon quart, van pujar intensitat defensiva i el Círcol només va ser capaç d’anotar 4 punts, i tots ells de tir lliure. El parcial al segon període va ser de 4-16. El qual feia que a la mitja part el marcador assenyalés un 15-24.

A la represa, l’UBSA va sortir molt fort del vestidor i va etzibar un parcial de sortida de 2-10 que deixava molt tocats els nostres. En tretze minuts de joc entre el segon quart i l’inici del tercer, el parcial va ser de 6-26. Amb 17-34 a l’electrònic i després d’un temps mort el Círcol es va tornar a posar la granota de treball i va ser capaç de tornar al partit amb un parcial de 14-4 feia retornar les esperances al conjunt dirigit per Santi Rodríguez i Albert Chalmeta. 31-38 al final del tercer quart.

Però malauradament pel Círcol, la benzina es va acabar i juntament amb molts errors propis en defensa i errors greus en atac a l’hora de sumar bàsquets fàcils i el nul encert en tirs lliures feia que l’UBSA durant els vuit primers minuts fes un parcial que ja seria definitiu de 2-10 que faria que s’enduguessin el derbi comarcal. Marcador definitiu va ser de 39-52 pels adrianencs dirigits per Javi Ruiz.

L’equip acaba la primera fase d’un grup molt igualat amb un balanç de 2-5 havent donat mostres de ser capaç de competir contra tothom. Només cal ser capaços d’aguantar el nivell sobretot defensiu durant els quaranta minuts que dura un partit. Seguirem treballant per tal d’aconseguir-ho.

Bones festes!