Círcol 55 – CB Santa Coloma 44

Matí de diumenge molt correcte dels nostre jugadors en el primer partit sense l’Oscar de Paula (al qui desitgem records i sort!). Davant teniem els nostres veïns de Santa Coloma que arribaven amb un balanç de 4 victories i 1 sola derrota, un balanç asimètric al nostre. Tot i que a simple vista per resultats es pogués preveure una derrota clara dels nostres enfocavem el partit confiats de les nostre possibilitats, i amb el clar objectiu de que l’equip rival no arribés als 50 punts. 

Els dos primers quarts van ser una presa de contacte entre els dos equips, però especialment al segon quart els colomencs van ser superiors i van aconseguir aventatges de fins a 7 punts que vam aconseguir reduir abans del descans (24-27). Malgrat la baixa anotació, erem conscients de que el fruit d’això estava sent el nostre baix ritme de partit que donava poques possessions als dos equips. Així doncs al descans vam incidir clarament en que haviem de pujar les línies defensives i jugar més alegres i dinàmics. I així ho varem fer, a partir d’una defensa asfixiant que va deixar a l’equip rival amb 8 punts anotats al tercer període i 9 en el darrer. De cara a cistella tampoc vam tenir el nostre millor dia, però a partir de diversos contraatacs que ens van garantir molts punts fàcils i sabent tenir el cap fred en els moments decisius vam poder sumar la primera victòria com a locals d’enguany.