• Círcol 70 – 68 CB Cabrera
  • El Círcol va tancar l’any amb una victòria in extremis sobre el bàsquet Cabrera. Tot i les baixes, el Círcol va treure endavant un partit contra un rival complicat que de la mà d’Alexis Vinyals es va mantenir viu al partit en tot moment.
  • Els jugadors de Francesc Castellet van iniciar el partit amb poc ritme, i el Cabrera amb 3 triples al primer quart, marxava per davant 12-15 al final del primer periode. El segon el va controlar el Círcol, però no va ser suficient per posar-se per davant i arrivaven al descans amb un desavantatge de 2 punts: 29-31.
  • A la represa, els nostres van sortir amb les piles carregades i de la mà d’Andreu Lladó, Xesco Gotzen i Pau Ruzafa (2 triples) van aparèixer les primeres diferències al marcador. Tot seguit la feina de Raúl i Roger Castillo, molt superiors sota el cèrcol, van deixar un avantatge d’11 punts a falta de 3 minuts pel final del 3r quart. Però de nou, les lesions va castigar al Círcol i Raúl castillo amb problemes al bessó i Roger Castillo amb un cop a l’espatlla, van abandonar el partit, fet que va trastocar els plans del Círcol. El Cabrera ho va aprofitar, i a base de triples va igualar el partit al final del periode. Al darre quart, un Alexis Vinyals molt inspirat (va anotar 4 dels seus 6 triples), mantenia viu als del maresme fins als darrers instants. Amb 69-68 i 18 segons pel final del partit, Andreu Lladó només va ser capaç d’anotar 1 dels tirs lliures dels que disposava. El Cabrera va intentar guanyar el partit amb un triple d’Alexis Vinyals, però la bona defensa dels locals va impedir que s’escapés una victòria important donades les condicions en que arribava l’equip al partit, i encara més mermades amb les lesions de Roger Castillo i Raúl Castillo, l’últim va fer un darrer esforç als 3 últims minuts per ajudar l’equip. Gran partit de Pau Ruzafa amb 10 punts i 12 rebots, i Toni Forteza amb 12 punts i 7 rebots.
  • Amb aquesta victòria el Círcol es situa amb un balanç de 8-5, en un grup molt igualat doncs es troba a 1 victòria de la tercera plaça i a 3 de la promoció. El 2014 el començaran a la pista del líder del grup: CE Onyar.