Els Pastorets és un dels moments claus de la temporada al Círcol Catòlic. I és que la Dramàtica puja dalt l’escenari la tradicional peça de Josep Maria Folch i Torres: “Els Pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús“.

Dos pastors catalans es queden adormits vora el foc mentre la seva àvia els explica la història del neixement del nen Jesús. De cop i volta, els pastors (en Lluquet i en Rovelló) es desperten enmig d’un bosc, prop de Natzaret. A partir d’aquí, aquests dos joves pastors entraran a formar part de la història que els explicava l’àvia: coneixeran a Josep i Maria, faran front a Satanas i, fins i tot, ensenyaran a ballar la sardana als pastors que coneixeran en les seves aventures.

Però per pujar l’obra a l’escenari, han calgut assajos i hores d’estudi. Si bé alguns actors i actrius ja porten anys participant d’aquesta obra, per d’altres era la primera vegada que caminaven sobre l’escenari d’Els Pastorets

Per això, els assajos són l’essència d’Els Pastorets

Els Pastorets del Círcol assaig

La màgia d’Els Pastorets comença el novembre per acabar el dia de l’obra amb tothom preparat!

IMG 6972

(Rubèn Muntañá – Rovelló, Sira Andreu – Llucifer, el multitasques Pau Rull Martinet i en Jordi Saladrigas– Jeremies)