Pilotes de Nadal

El què oficialment ha aturat el Nadal que no ho parin els amistosos. I és que tot i que l’activitat basquetbolística ofícial s’ha aturat per les vacances de Nadal, almenys al Círcol, no us hem deixat sense una bona dosi de bàsquet a aquestes festes de Nadal que ja són història.

premini nadal

El Premini va tenir una gran participació al I Torneig Ibercaja del Màgic

Al cap de setmana previ de Nadal, el Cadet femení va jugar a Mataró un torneig organitzat pel conjunt del Maresme i amb participació d’equips de la Preferent, de cara a afrontar la fase regular a la Interterritorial. Al mateix temps el Cadet B jugava el torneig organitzat per l’UE Horta i el Sots21 B disputava un amistós a Ausiàs amb el Sant Andreu en el marc del Torneig Solidari organitzat pel conjunt Natzaret.

inf. a nadal

L’Infantil A sotscampió del Torneig de Sant Just

La setmana següent, la prèvia a Any Nou, el Premini del Círcol participava en el I Torneig Ibercaja al Màgic. Un cap de setmana ple de bàsquet al Màgic. Bon torneig de l’equip de Clara Navarro i Carla Hernàndez, enquadrats al grup groc amb Joventut, Salesian i UB Mir. Les Mini, dirigides, excepcionalment per Jaume Lleal i Lluís Alarcón disputaven el prestigiós Torneig de La Seu, un Clàssic nadalenc. L’Infantil A quedava sotscampió del Torneig de Sant Just en perdre amb el Roser i les Cadet femení, en la seva preparació per la Interterritorial disputaven el torneig del SAMA Vilanova, novament amb equips Preferent, i com a curiositat van derrotar al Barcelona en el matx inaugural.

cadet fem

El Cadet femení al torneig del SAMA a Vilanova

El 2013 basquetbolístic el tancava, el dilluns 30, el Cadet A en quedar sotscampió del torneig del SESE en superar, al matí al Montgat, i en caure a la final amb l’amfitrió. Un conjunt el SESE Preferent entrenat per un extècnic del Círcol, el Ramon Cuñé.

Foto: Gran micky, millors persones #mickymouse #magic #entreno #team #gran

Il·lustre visita animada en un dels entrenaments del Cadet 1

Un amistós del Sènior A a la pista del Roser, aquest diumenge passat previ a la cavalcada de Reis posava punt i final al Nadal al Círcol. Punt i final a 15 dies d’entrenaments, partits, tornejos i alguna visita il·lustre tot de cara a preparar la segona part de la temporada, la fase regular que començarà aquest cap de setmana.

Bona sort, bon any i bona temporada a tots